cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Medulin, peščena uvala,...

clock-img

13.04.2008, 01:07

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

V milsih imam drugo stran Istre, ki gleda proti otokom.
Rbac, Lovran, Opatija, Peščena Uvala, Medulin,...
Kje ste že bile in vam je bilo fajn? Na Globturju mu hvali peščeno uvalo. Pa nisem do lani še slišala zanjo. rabac nam je poznan, V Medulinu smo bili samo v kampu. Dejte kej povedat vaše izkušnje!

HVALA!!!!

clock-img

13.04.2008, 16:24

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Verjetno misliš Pješčano uvalo pri Puli. Sem bila tam ene 4 leta nazaj in sem bila zelo zadovoljna. Gre za mali kraj ob lepi obali z lepo peščeno in mal kanito plažo, kjer ni ne vem koliko življenja, so pa prelepi apartmaji, nekaj dobrih gostiln in trgovina. Ta kraj je zelo blizu puljske marine, do Pule je ene 4 km. Celotno naselje se vzpenja v hrib, tako da prideš do obale po stopnicah, lahko pa tudi okrog in je mal dlje.
Men je blo super, vsako leto si ponovno želim it nazaj, potem pa ponavadi prevlada zaljubljenost v Dalmacijo.user posted image

Evo, tu sem bila, pa lahk mal vidiš kak zgleda

http://www.pjescanauvala.com/

clock-img

13.04.2008, 19:40

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Kaj je kaj sence na peščenih plažah?

clock-img

13.04.2008, 19:44

clock-img

Anonimen

Mi gremo letos v medulin. Jst sm zaljubljena v tist kraj, saj smo celo otroštvo dol hodil.
V bistvu mi je cela pula lepa.
Pješčena uvala je pa tudi zelo lepa, sam življenja ni glih kaj preveč tam. user posted image

clock-img

14.04.2008, 08:30

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

V Pješčani je en tak zaliv s peščeno plažo, oziroma tako čisto drobno kamenje, enih 10 metrov stran pa je nasajeno drevje in je kar dost sence. Midva sva ponavadi hodla na plažo okrog 11. ure in sva vedno dobila prostor. V  bistvu je pod temi drevesi trava in je kar fajn za otroke.

TUKAJ si lahko pogledaš plažo, da si boš lažje predstavljala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem