cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Med dojenjem zaspi

clock-img

05.10.2004, 19:45

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Ojla
Sedaj sem se vam pridužila pa na tem forumu, moja miška je stara 15 dni že od včeraj pa mi zelo slabo je, parkrat podegen in nato zaspi, zbuditi pa jo je nemogoče, neto spi 3 ure in spet nova zgodba.
Nevem kaj naj naredim ima kakšna kako idejo.
LP Maja & Lara

clock-img

05.10.2004, 21:26

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Moja pupika je tudi to počela. Nekaj časa sem jo božala po ličkih; nato sem jo 'pocukala' malo za nogice; večrat sem zamenjala dojko; če ni šlo drugače pa sem jo previla in s tem zelo, zelo prebudila.

Poskusi, boš videla kako bo šlo.

Lp

clock-img

05.10.2004, 21:31

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz bom pa rekla tako. Če ti pridno spančka po hranjenju 3 ure, potem pomeni, da se je najedla.Da pa ne boš v dvomih pa bo najbolje, da pokličeš pediatra in se stehtate.
:)

clock-img

07.10.2004, 20:49

clock-img

anaj

pencil-img

202

Moja punčka je stara 3 mesece in pol. Od samega začetka je zaspanka, saj je v porodnišnici spala, kar 48 ur skupaj in je niso mogle zbuditi niti sestre. Vedno je pri dojenju zaspala, dokler se nisvi začeli hraniti po steklenički. Bila sem zelo negativno nastrojena glede tega. Sedaj pa vidim, da je bila to edina rešitev. Mleko sem si dolgo časa črpala, sedaj pa sva na Milumilu.

Vseeno pa lahko poskusiš še, da jo dojiš z golimi nogicami (sleci žabice). Ker jo bo hladilo bo budna. Meni je včasih to pomagalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem