cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Med

clock-img

20.09.2008, 22:42

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Mene pa zanima, kdaj ste svojim otrokom dale prvič med?

Moja hči je stara 13M in ga je danes malo jedla na kruhu-je bilo zelo dobrouser posted image   Prej ga nisem dajala, ker mi je P rekla, da se ga odsvetuje do 1leta....

clock-img

20.09.2008, 23:18

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

naš pediater ga odsvetuje celo do 2. leta, če že, je pa rekel naj ji damo slovenskega in raje kakšnega drugega kot cvetličnega (zaradi nekih bakterij, ki so bile enkrat v medu, pa cvetlični je iz najbolj umazanega  in onesnaženega vira, sploh iz tujine, ker ga nabirajo ob cesti). jaz ga tamali včasih dam malo, ji je všeč-tako da ji ga bom pozimi kar dajala pomoje. user posted image  

clock-img

20.09.2008, 23:25

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Prvič pri dvajsetih mesecih.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

21.09.2008, 10:56

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

pri nas ne gre drugače, ker ga imajo v vrtcu za zajtrkuser posted image  torej ga je začela jesti pri 14 mesecih, samo kaj dosti ga ni, ker ji menda ni bil dober po okusu in je vse ven spljuvala in razmetala....

clock-img

21.09.2008, 13:41

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Odsvetujejo ga do 1 leta ali še dlje, čeprav ne vem zakaj je to dobro...
V bistvu ga je začela jest ali bolj pit s čajem po prvem letu, kadar je bila prehlajena ali bolana. Na kruhu ga pa bolj malokrat je.

clock-img

21.09.2008, 13:55

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Med do prvega leta odsvetujejo zaradi alergij. jaz sem ga prvič dala pri 14 m.

clock-img

21.09.2008, 19:08

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Naša ga je prvič jedla v vrtcu (pri enem letu). Sicer me je bilo strah kakšne reakcije, ker je alergik. No, na med k sreči ni. Zdaj pa vsak dan pije čaj z medom (eno malo žličko na 3 dcl). Kupujem pa pri enem domačinu - lipovega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem