cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Meblo vzmetnice

clock-img

28.11.2012, 19:50

clock-img

morje10

pencil-img

186

Vem, da so v stečaju, toda zanima me, če je mogoče njihove vzmetnice še kje kupiti. V kolikor ne bi več mogla kupiti te vzmetnice, me zanima, katera je še tako trda in kvalitetna. Imamo Dormeo in smo že trikrat zamenjali in sedaj imamo dovolj. Nam lahko pomagate?

clock-img

28.11.2012, 19:55

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Tudi sama sem bila na istem. Meblo se ne da več kupit. Mi smo se odločili za Optimo vzmetnice.

clock-img

29.11.2012, 09:24

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Poskusi še v mercatorju...., drugače pa so zelo podobne in kvalitetne vzmetnice hespo (tudi mercator prodaja) in pa vzmetnice serta (hervy norman).
Govorim iz lastnih izkušenj, ker sem iskala primerno vzmetnico skoraj 2. meseca in sem imela kar nekaj testnih - tudi meblovo (ko se je še dalo)..

clock-img

11.01.2013, 14:32

clock-img

brezka

pencil-img

74

Sama nevem kako je sedaj s temi Meblo vzmetnicami, vendar smo pri nas dobili zelo dobre in kvalitetne vzmetnice Leticia

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 11.1.2013 21:26:28 >

clock-img

11.01.2013, 14:33

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Meni je najboljša vodna postelja user posted image user posted image

clock-img

11.01.2013, 14:34

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Je pa bilo pred par dnevi po TV, da JOGI MEBLO ponovno izdeluje vzmetnice.

clock-img

13.01.2013, 08:12

clock-img

morje10

pencil-img

186

Hvala za obvestilo. Smo tudi mi izvedeli in gremo v akcijo. Sporočim, ko jih dobimo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem