cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mešani občutki

clock-img

30.09.2005, 23:12

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jutri, 1.10., bi bil PDP mojega otročka, ki je bil spočet v začetku januarja...nisem si mislila, da mi bo tako težko pri srcu te dni. Saj mi ni ves čas, a tu pa tam me vendarle malo popade.

Po drugi strani pa sem ravno dobila M, četrto po drugem splavu (pri tem sem zavestno izbrisala PDP iz spomina) in ta ciklus začenjava znova. Hecno, da to ravno sovpada s tem datumom...nekako zdajle ne občutim pravega navdušenja.

Malo sem se skašljala. V nedeljo se bom pa menda že bolje počutila.

clock-img

30.09.2005, 23:17

clock-img

pika74

pencil-img

6782

...ne vem, kaj naj ti napišem, da bi ti pomagalo, ker tega še nisem doživela...

mogoče samo to user posted image da bi se kmalu "prijelo" in "ostalo" do konca user posted image

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

30.09.2005, 23:26

clock-img

lan

pencil-img

1173

Verjamem,da ti je tezko pri srcu,ampak sem pa tudi prepricana,da bo kmalu posijala lucka za vas triuser posted image

clock-img

30.09.2005, 23:33

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Saj na splošno kar pozitivno gledam naprej in me to ne obremenjuje kaj posebej. Ne smilim se sama sebi in ne delam drame, me pa res tu pa tam malo rukne... pa bo že. 

clock-img

30.09.2005, 23:49

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Bo bo Jančika. Kar pogumno in optimistično naprej user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

01.10.2005, 00:24

clock-img

Anonimen

Le pogumno naprej, mislim nate.user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2005, 02:59

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Verjamem, da datumi odpirajo rane ...
Vse dobro vnaprejuser posted image

user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

01.10.2005, 06:29

clock-img

Anonimen

Težko je ja...tega se ne pozabi. Ampak, ko bo nov dojenček pri hiši, bo malo lažje. Obljubim.user posted image

clock-img

01.10.2005, 07:18

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Takšnih stvari nikoli ne boš pozabila.Čeprav v bistvu boš hotela izbrisati iz spomina.Pri meni je največja ironija to,da se mi tedni ravno izmenjavajo,tako kot priuser posted image Vidu.In povem ti,me stisne vsakič,ko pomislim na to.Še hujše pa je,ko sem imela ss pred 8 leti ravno na PDP sedajšnega pokeca.Res je,usoda se poigrava z nami.
Kaj naj ti rečem,čas bo zacelil rane,toda pozabila ne boš nikoli.Zmeraj se ti bodo v glavi vrteli datumi.Veliko sreče ti želimuser posted image .
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

01.10.2005, 14:44

clock-img

Anonimen

Jančika, jaz tudi nekako ne morem iz glave izpustit datuma 22.8. Letos bi moja prva pikapoka praznovala 4 rojstni dan. Vem, da moram it naprej...in tud grem, ampak okrog 22.8 me zmeraj nekaj zvije.user posted image

Vse se nekako zgodi z razlogom. to si jst rečem in s tem živim. Tud ti si zelo očna in nič ni narobe, ker to doživljaš. Želim ti, da se orng spopadeš s tem, pokažeš zobe user posted image  in greš naprej. user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2005, 16:29

clock-img

miška

pencil-img

36

Vem, kako se pocutis, tud sama sem to dozivljala, ampak cas nenako prinese svoje. Zdaj po dveh letih po ss zopet razmisljam, da bi imela pikico. Mal me je strah, ker skoz studiram, da bi blo kaj narobe. Vendar za vsakim dezjem posije sonce. a ne?

Upam, da bomo vse, ki si zelimo novega clana, cimprej nasmejane user posted image

clock-img

02.10.2005, 01:04

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Hvala vsem za spodbudne besede. 1.10. je mimo. Upam, da se bom naslednje leto ta čas veselila otročka ali nosečnosti. 

clock-img

02.10.2005, 11:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

Takšnih stvari nikoli ne boš pozabila.Čeprav v bistvu boš hotela izbrisati iz spomina.Pri meni je največja ironija to,da se mi tedni ravno izmenjavajo,tako kot priuser posted image Vidu.In povem ti,me stisne vsakič,ko pomislim na to.Še hujše pa je,ko sem imela ss pred 8 leti ravno na PDP sedajšnega pokeca.Res je,usoda se poigrava z nami.
Kaj naj ti rečem,čas bo zacelil rane,toda pozabila ne boš nikoli.Zmeraj se ti bodo v glavi vrteli datumi.Veliko sreče ti želimuser posted image .
en lpuser posted image D.

Pa kako prav imaš glede usode.
Jaz sem eno leto imela ss 4.marca...potem, spet nepričakovano zanosila in PDP je bil naslednje leto 4.marcauser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2005, 11:34

clock-img

Anonimen

Jančika, kot veš sem imela jaz ss pred kratkim, v petek je blo dva tedna. K sreči točnega PDP niti ne vem, po mojem izračunu naj bi bil 25.4., ampak G nisem vprašala. Me pa grozno stiska vsak torek... Naslednji torek bi bila že 11 t....
Ta teden sem bila prvič spet v službi, in veš kako grozno je, ko to kdo reče:"Oooo mami, si že nazaj?" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem je hudo njej in meni, ampak kaj čmo, takšno je življenje. Mi že ni bilo namenjeno sedaj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem