cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mešančka rešenčka Rex in Javor

clock-img

28.12.2006, 23:04

clock-img

Shania

pencil-img

558

Moje ime je Rex. Star sem 3 leta in sem mešanec z novofundlancem. Prejšnji lastnik me je pripeljal na kliniko na evtanazijo, vendar ljudje pri katerih sem zdaj tega niso dopustili in so me začasno odpeljali k sebi. Zdaj pri njih čakam na stalni dom. Zelo rad se vozim z avtom, nisem zahteven kuža, živim v sožitju z mucki in izjemno se navežem na ljudi. Tukaj imam okoli glave še "trobento", ker sem imel manjše vnetje na zunanjem delu ušesa sicer pa sem redno cepljen in zdrav fant. Sem priden in izjemno razvajen )) Več o meni vesta Žiga 031 246 091 ali Jagoda 031 615 315

user posted image  

Ime mi je Javor (mimogrede- slišal sem, da javorji v SLoveniji izumirajo) in sem prekrasen mešanček med rotweilerjem in nemškim ovčarjem. Štejem 1 pomlad, 1 poletje in eno jesen - tam okoli 8 mesecev . Sem čipiran in cepljen. Ker me je dosedanji lastnik zapiral v temno klet bom potreboval res dobro človekšo dušo, ki mi bo dala čas, da se navadim svetlobe, cvetlic in ptičjega petja. Drugače pa sem zdrav, radoveden in precej pogumen. Če bi delil z menoj svoje življenje pokliči Zlatko na 041 263 286

user posted image

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem