cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

McDonalds???

clock-img

28.12.2004, 19:51

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

Ojla,

jst sem pa tok požrešna in mi ful pašejo stvari iz McDonaldsa, predvsem big mac in ta ta nov s piščancem.Zanima me, če si ga lahko občasno privoščim? Vem, da ni glih zdravo, ampak tako paše....pa če greva s fantom, vedno rečem, da ne bom tega jedla, potem pa njemu vse pojem:)-

kaj mislite? in kako kej ve s to hotro prehrano?

lp maja

clock-img

28.12.2004, 19:59

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Joj, ti kar jej če ti paše. Meni je MC takoooo dišal, da sem se prav nazaj morala držati...Najbolj fiššššš....mmmm...Pa sem tudi običajno pojedla enega fiššša, pa mali pomes in eno pitko za ritko...
Glede hitre prehrane je gotovo bolje pojesti manj kot preveč ampak mislim da tu in tam ne more nič škoditi.

clock-img

28.12.2004, 20:02

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Hehe, tudi jaz sem bila med nosečnostjo čisto nora na fiššššš:)- Ti kar pridno papaj, samo ne pretiravat:)

clock-img

28.12.2004, 20:11

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Glede na to, da sem še v začetku nosečnosti delala v McDonald´s-u si lahko misliš, kako je to zgledalo. Res pa je, da pretiravat pa ni dobro.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

28.12.2004, 21:14

clock-img

Gina

pencil-img

12402

O, punce, na tem fišššu je pa zgleda res nekaj.... Jaz sem celo nosečnost hodila v Mc Donaldsa, skoraj vsak drugi dan - na fiša. Sem hotla kar umret, če ga ne bi dobila, je bil tolk dober.pa pa

clock-img

28.12.2004, 21:36

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Še ena za fiš! Smrdelo mi je čisto vse, slabo mi je bilo 24/7, ampak FIŠ!!! Ta mi je pa dišal in sem stalno gnala Joeja v Mc-a, da mi ga je prinesel na dom.

clock-img

29.12.2004, 12:11

clock-img

Anonimen

mislim, da sem zasledila nekaj na to temu na MON-u:zmeden2:

clock-img

29.12.2004, 12:12

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

TU IN TAM TI NE BO PKODIL, LE NAJ TI V NAVADO NE PRIDE ALI V DNEVNO PREHRANO.

lp

clock-img

29.12.2004, 15:55

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Joj tudi jaz sem v prvi nosečnosti skoz tam visela..meni je dišal pa MC'chicken...ni čudno,da sem se tolk zredila....

clock-img

29.12.2004, 18:41

clock-img

Anonimen

jaz sem do zdaj kar dosti te hitre hrane jedla:ups:,sem navajena ze od prej:zmeden2:..pa se nisem zredila kaj.v 19t 3d mam malo manj kot 2kg+:pujs:

clock-img

29.12.2004, 21:21

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

hvala za odgovore...danes sem si brez slabe vesti privoščila krompirček in big maca :)

lp maja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem