cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mb-Fontana-plavanje malčkov

clock-img

13.08.2007, 09:27

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Zagotovo je katera tukaj, ki ima izkušnje s plavanjem malčkov na Fontani v okviru Fredove plavalne šole. Zamina me, kako ste zadovoljne z vaditelji, organizacijo in prostorom.
Tri leta smo se s tavelikim vozili na Ptuj, kjer smo bili zelo zadovoljni, letos pa bi mi časovno bolj ustrezalo minija namakati v Fontani. Vseeno pa ne bi bila rada razočarana.
Prosim za izkušnje!
Lep dan user posted image

clock-img

13.08.2007, 22:34

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Mi smo hodili in smo bili zadovoljni. Ne morem pa primerjati s Ptujem, ker tam nismo bili.  Vaditeljici sta bili takrat Simona in Andreja - obe ful prijazni. Glede organizacije je bilo vse ok - začelo se je ob dogovorjeni uri, izposoja obročov urejena. Na koncu smo imeli še enkrat gratis - za tiste, ki so kdaj manjkali zaradi bolezni ipd. - vendar tudi tisti, ki niso nikoli manjkali, so lahko izkoristili ta bonus.

Če te še kaj zanima, vprašaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem