cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Maturantski ples - april

clock-img

26.03.2007, 10:58

clock-img

amalija

pencil-img

212

Pozdravljene,

od mojega sestra ima maturantski ples v začetku aprila in je povabila tudi naju.

Problem - kaj obleči... user posted image

Ker vse fensi šmensi obleke, ki jih imam, so poletne. Vsi fensi šmensi čevlji so sandali.
Imam en plašč, kao mal lepši, ampak je zimski in na poletno obleko in sandale NO GO.

Imam še en bel kostim, ki bi teoretično prišel v poštev, ampak za obut imam samo sandale - a bi to šlo?

Kaj naj torej oblečem? Ker prav veliko novega si trenutno ne morem privoščiti... user posted image

< Sporočilo je popravil amalija -- 26.3.2007 10:59:18 >

clock-img

26.03.2007, 11:12

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Uf jaz imam isto težavo. Moja sestra ima maturanca prvi teden maja, jaz pa nič za oblečt pa še noseča povrhu....
Sandali bojo po mojem absolutno še premrzli.

clock-img

26.03.2007, 11:58

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz pa mislim, da za tako prireditev sandali niso premrzli. Mal poglej noge žensk na kakšnih viktorjih ali podobni zadevi. Imajo kar sandale. Saj se itak pripelješ do dvorane, za tistih 5m boš pa že potrpela, v avtu imaš pa lahko ene druge čevlje, če imaš od doma do avta kak m več.

Tud za novoletne zabave so v vseh trgovinah s čevlji na voljo sandali.

clock-img

26.03.2007, 12:34

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

PO moje tudi lahko kakšno bolj tanko zadevo oblečeš, sploh če jih imaš na razpolago, zraven pa sandale. Če bo pa ful mrzlo, pa čez tisti zimski plašč, saj zdaj je tako moderno oblačenje v plasteh in to zimsko na napol poletno. Kar poglej malo po revijah.

clock-img

26.03.2007, 13:12

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Pa itak oddaš plašč v garderobi in te v njem nihče ne bo videl. Ti sam mirkej, da ga ne boš kiksnla pri najlonkah (da ne bodo predebele za poletno oblekco) in pri torbici (naj raje deluje prepoletno na plašč, kot prezimsko na obleko).

Al pa mal povprašaj kakšno prijateljico če ima kakšen bolj poletni trenčko ali lepo jaknco ki bi jo lahko oblekla zraven.

clock-img

26.03.2007, 15:21

clock-img

Anonimen

uf,ja,jaz imam maturanskega sred aprila,pa me tudi mal skrbi da me bo zeblo, mam balerinke pa oblekco z odprtim hrbtomuser posted image  sam glede na to da si zunaj samo ene 10 minut pomojem ne bo panikeuser posted image

clock-img

26.03.2007, 20:46

clock-img

trixi

pencil-img

741

Jaz mam maturantca ta petek- od hčerke. Pa bom obula glih sandale, take lepe zlate, samo z enim paskom. Se mi zdi, da sandali so večerna obutev, mraz gor al dol. Pa 8 den nogavice sem kupila obema, ker bo tudi hči imela zlate čevelce spredi odprte.
Evo, vpraši me v soboto, pa boš imela izkušnje iz prve roke. 

clock-img

27.03.2007, 08:07

clock-img

amalija

pencil-img

212

Super, čakam na sobotno poročilo user posted image

clock-img

29.03.2007, 10:16

clock-img

Anonimen

Večarj se je moja prijateljica pohvalila,da je za hčer,ki ima v soboto maturantski ples zapravila 500 eurou.
Za obleko,sandale,najlonke,bižuterijo,jaknico,frizerja,vižazista,večerjo za 4 osebe.

clock-img

02.04.2007, 13:21

clock-img

amalija

pencil-img

212

IZVIRNO SPOROČILO: trixi

Jaz mam maturantca ta petek- od hčerke. Pa bom obula glih sandale, take lepe zlate, samo z enim paskom. Se mi zdi, da sandali so večerna obutev, mraz gor al dol. Pa 8 den nogavice sem kupila obema, ker bo tudi hči imela zlate čevelce spredi odprte.
Evo, vpraši me v soboto, pa boš imela izkušnje iz prve roke. 

Trixi, kako je bilo?

clock-img

02.04.2007, 22:15

clock-img

trixi

pencil-img

741

No, obljubila sem ti, da povem malo kako je bilo.
Torej: komot lahko oblečeš poletno obleko in sandalčke. Tistih par metrov od avta do vhoda boš že preživela, notri je pa itak toplo, sploh če še mal zaplešeš in popiješuser posted image . In tudi zimski plašček ne izpade čudno, če ga maš čez oblečenega, saj ga daš pol itak v garderobo. Tudi ostali so imeli take kombinacije, saj, če pomisliš, kako bi pa pol lahko imele punce dekoltirane obleke, če bi gledale na temperature zunajuser posted image In na take fine oblekce glih neki zaprti čevlji ne pašejo. Pa še nekaj, pri nas - drugje ne vem - je zdaj IN še "after party obleka", tako, da so imela dekleta še en komplet s sabo za preobleč, tak, malo manj fin, recimo malo boljše hlače ali kavbojke pa eno fensi majčko gor. Pa predvsem nizke peteuser posted image . Čeprav moram reč, da niti s tisto ta glavno obleko večina ni pretiravala z nekimi krinolinami, ki jih postarajo za **** let.
Ti kar obleči to kar imaš, pa bo prav uredu in fino zabavo ti- vam vsem želimuser posted image

clock-img

02.04.2007, 22:24

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Evo jaz bi se oblekla nekako takole -> eno lepo oblekco v beli barvi, pomožnosti v stilu a.hepburn, ali sex and the city (močna krila malo pod koleni), čez pa kakšen plašček v enakem stilu ali pa kakšna lepa jopica. pa lepi sandalčki na peto.
Bom jutri poiskala kaj na netu, če želiš..

clock-img

03.04.2007, 15:29

clock-img

anabanana

pencil-img

933

london_paris - jaz želim (plis)user posted image

krepat ma ne molat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem