cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Masažna kad

clock-img

12.08.2011, 16:14

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Imamo namen kupiti masažno kad in zanimajo me vaše izkušnje z njimi (+ in -). Moj mož je čisto navdušen, jaz pa ne toliko (predvsem zaradi čiščenja vseh tistih šob). Pa napišite mi, lepo prosim, še katero imate (firmo).
Hvala! user posted image

clock-img

13.08.2011, 11:50

clock-img

emica2008

pencil-img

674

Imamo od kolpasan, je kar super, če najdeš čas pri dveh malih ortocih, da se spraiš vanjo. Čistim jo pa tako, šobe mislim, da ko je konec čofanja dam notri čistilo proti vodnemu kamnu, ga kupiš prav za take stvari, ter pustiš še laufati ene 5 minut.

clock-img

13.08.2011, 13:16

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mi tudi vedno vzamemo od kolpasana, pa šobe si sami izberemo in jih postavimo (ob naročilu), saj nekatere banje imajo prav bedno razporeditev, ap te na koncu nič ne masira ali pa pa tam kjer ne potrebuješ.

S čiščenjem nimaš kaj veliko dela. sTIKALO ZA IZPIHAVANJE imamo skoz prižgano, tak da ob vsakem kopanju (četudi ne zaženemo masaže), tuširanju, pranju banje... izpiha vso vodo iz šob- se ne nabira kamen in bakterije, glivice. 1X na mesec pa nalijemo vodo do vrha in not nalijemo razkužilo, prav za masažne kadi (kupiš v obiju, merkurju) in zaženemo sistem za 5-15 minut. Banjo pa itak še pucam kot vsako normalno 1-3x na teden z navadnimi čistili  za banjo ali z kisom.

Četudi bi zagnali le 1x na leto masažo, pa takrat tak paše, da ni za opisatuser posted image , ampak pr nas itak bolj pogosto laufa masažauser posted image , včasih vsak dan, včasih pa jo tudi 1-2 mesca ne povohamo

clock-img

16.08.2011, 07:53

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Midva sva najprej hotel a vzet masažno, pa sva si premislila, ker jo je imel moj tast in so se not zaredili črvi. Menda se je ni dalo nikoli čisto očitstit tiste vode. Zato sva rekla, da bova imela kar navadno.

Ampak zdaj so verjertno že novejše in je to malo drugače, čas imam, da si še premislim... Ampak vseeno se mi zdi,d a je kar veliko čiščenja, hm...

clock-img

16.08.2011, 20:58

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Hvala za mnenja! user posted image Me že malce bolj mika, da bi jo imela ... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem