ekola, spet malo časa za tipkanje
Najprej čestitke za novo temo hrcy pridna, pridna.
Najprej pa še čestitam vsem novopečenim maicam in Nisem uspela vsega sfolgat koliko se jih je rodilo na novo. Vsem želim predvsem da bodo ponoči spali, čim manj krčkov in podobnih zdravstvenih težav, pa da boste maximalno uživale ob svojih sončkih.
sireneta, zwezdica izbrali sta (vsaj meni) najlepše ime za Jest sem že pri prejšnji naštimovala za to ime, pa nikakor ni bil za, ker ima eno kolegico s tem imenom Vama pa seveda za izbor
disere božica tia za tako hujšanje.- Upam, da ni kaj hujšega in da čimprej pridobi na teži, pa da ti krčki minejo.
čokolino pri nas je mali isto afne guncal pri dojenju, da sem že skor obupala. Na koncu sme pogruntala, da je tak, ker ima prepoln želodček zraka. In sva podirala, podirala in še 1 x podirala kupčke. In potem se je zviranje in guncanje nehalo. Mogoče pa tudi pri tebi uspe, navijam za to.
celia ne se sekirat za bedne komentarje. Važno je, da tvoj ne čuti tega, da ga imaš za "drugačnega" ker je posvojen in da premoreš toliko ljubezni zanj, kot da bi ga ti rodila. Jaz se ob takih komentarjih spomnim na kako tako mamo, ki pa otroka sicer rodi, ampak potem pa zanj ne skrbi in se ni zmožna vživeti v njega. A to je pa v redu?
patronažna ja pri nas tut kar vletava kadar ji paše Ne vem, pri sinku je bila ena druga in ta je vedno poklicala preden je prišla. ta nova pa ne. In se ji je danes primerilo, da naju ni bilo doma, ker je prišla šele ob 14ih. Ja kaj, a midve naj pa v takem lepem sončku doma čičava samo zato? Sem šla kar ven, ker je itak rekla da pride danes ali jutri. No, je bil pa to njen predzadnji obisk, pa sem bila prepričana da je zadnji. Ampak pravi, da ima ona navado, da še pri 2 mesecih pride, da mamic ne skrbi če se dovolj redijo. No, saj po svoje ni slaba ideja. Sem pa vesela, ker naša mala končno močno vleče in sprazni jošek, da se samo dojiva in mi ni treba več črpati. Ker na začetku sem po vsakem podoju načrpala še 40-60 ml in 1 x se kao ni dovolj zredila. tako sem potem začela črpat mleko, čeprav sem si že pri sinu rekla, da tega ne bom počela, ker me je u ibr izčrpavalo in psihiralo. Ampak tokrat je HB mleka dovolj in sem narčrpala v 10 minutah tako da lahko rečem da sem zdaj pri 2 bolj spočita kot pri enem in mi več uspe naredit Je pa res da je mali pretežno v varstvu pri babici, ker če ne se mi ne sanja kako bi blo. Tiste, ki imate 2 ali več doma, pa z majhno razliko, KAPO DOL Skratka, naša mala lepo napreduje, kar je najbolj pomembno. Krčkov (še) nima in naj pri tem tudi ostane. Je pa čisto pridna punčica, komaj vem, da jo imam Spi, je, podira kupče in kaka, to je pa več ali manj vse. Včasih malo kuka okrog, je pa res nezahtevna - skoraj ne joka. Sine je bil isti in upam, da bo tako tudi naprej. Ampak sigurno ne bo, zdaj ko sem se tako pohvalila
jada uspešno terapijo pri BE - naj se krčki končajo. Poročaj kako je bilo, mogoče bo pomagalo še kateri.
Pridno pišite naprej, upam, da ste že prišle k sebi od vseh dobrot ob praznikih, pa lepo se imejte.