cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Manualna terapija-izkušnje

clock-img

18.08.2009, 14:19

clock-img

anchy_

pencil-img

138

Zanima me, če ima kdo izkušnje z manualno terapijo pri dr. Maxim Krylov (podjetje Max medico d.o.o.) in dr. Sergey Fedorov ali dr. Andrej Kotov (Mo-gy d.o.o.) ali pa z dr. Vladimir Borisov?

Zanimajo me mnenja, izkušnje, kateri je boljši ...

< Sporočilo je popravil anchy_ -- 18.8.2009 14:20:45 >

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...

clock-img

25.02.2010, 15:03

clock-img

pika72

pencil-img

1

Imam zelo dobre izkušnje, glede manualne terapije. Navedenih ne poznam, obiskujem pa terapije pri dr. Veršininu iz Ljubljane. Mag. Andrej J. Veršinin dr. med. prihaja iz Moskve in že 15 let dela v Sloveniji kot vodja Centra zdravja Fitex d.o.o.. Ambulanto ima tudi v Zdravilišču v Laškem in v Nazarjah. Ukvarja se tudi z osteopatijo, kvantno terapijo, fitoterapijo, akupunkturo, homeopatijo, ortopedsko korekcijo, računalniško diagnostiko. Je zelo sposoben ortoped in zelo dober diagnostik. Pred leti sem hodila na terapije zaradi hudih težav s hrbtenico, po prometni nesreči. Ker imam težave z ledvicami, sem se ponovno odločila za terapije. Poznam dosti ljudi, ki so z njegovim zdravljenjem zelo zadovoljni. Res ga priporočam!

http://www.fitex.si/

clock-img

22.02.2012, 18:51

clock-img

sonce81

pencil-img

54

živjo,

6 mesecev po porodu sem šla tla zaradi bolečin v hrbtenici (vrat, križ)...imela sem 5 terapij - bolečine so ostale, morda v malo milejši obliki.

clock-img

22.02.2012, 19:02

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

Manualna terapija mi ni všeč, preizkusila pa sem Bownovo terapijo(obliko manualne terapije) in težave so izginile. Priporočam! Če rabiš kontakt, na ZS(da ne delam reklame).

clock-img

12.03.2012, 16:53

clock-img

vijolica2

pencil-img

788

MI imamo super izkušnje z njo. Moj partner je komaj hodil, sedaj je kot nov. Resnično mu je to edino pomagalo. Bil je pa pri Sergey v MB. Ti je bila še zadnja možnost pred opreacijo. vredno vsakega evra.

clock-img

05.09.2012, 11:02

clock-img

Brina/

pencil-img

4

jaz imam tudi ZELO pozitivne izkušnje z dr. Andrej Kotov iz Črnuč (www.mo-gy.si), mene je zrihtal zaradi bolečin med nosečnostjo, moj redno (vsako leto ene trikrat) hodi k njem, saj ga je sicer drugač vsak mesec kaj uščipnilo, pa tudi mamo smo tja poslali in taščo ... poleg manualne terapije pa tam v Črnučah izvajajo tudi preventivne pregled dojk, ki so še posebej primerni za mlajše ženske (metoda Breastscan)

clock-img

24.03.2013, 16:09

clock-img

čeka

pencil-img

1

manualna terapija mi je samo omilila bolečino, ne pa odpravila

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem