cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mandre otok Pag

clock-img

19.01.2012, 19:00

clock-img

Mat3ja22

pencil-img

570

Pozdravljene!

Letos smo se odločili da gremo na otok Pag, Mandre, natančneje apartmaji LAnterna (preko agencije Relax). Sedaj pa me zanima če ima kera kakšne sveže informacije kako je tam. je primerno za otroke (2.4 leta) Jaz sem sicer bila tam že pred leti (10 let nazaj), ampak takrat sem bila brez otrok in nisem gledala na plažo, morje, okolico, ...skozi oči mamice!
Za vsakršno informacijo, bi vam bila zelo hvaležna!

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

clock-img

19.01.2012, 20:07

clock-img

latris

pencil-img

136

Mi smo šli ene dvakrat v Mandre, ker je tašča zrihtala ful poceni app prek službe. Drugače pa se mi zdi da plaža ni kaj primerna za otroke, so sicer ene majhne zaplate peska, ampak največ je zbetoniranih ramp, ki so zelo nevarne še za odrasle, da ti ne spodrsne. Sicer je zdaj od tega že ene par let in mogoče se je že kaj spremenilo. Da o tem, da so app posejani po hribu, do katerih prideš po žgočem soncu, ne govorim. Preveri kje je vaš app, ker eni so tudi čisto ob morju.

Jaz bi na tvojem mestu vseeno šla raje kam drugam.

clock-img

19.01.2012, 21:37

clock-img

Mat3ja22

pencil-img

570

Apartma je 10 m oddaljen od morja. Piše de je prodnata plaža, pa tudi na sliki je videt. Ampak slike včasih ne prikazujejo dejanskega stanja. Jaz se tudi spomnim, da tam ko smo bili mi, da so plaže ble betonirane. Smo blili pa točno nad centrom mesta. Tu pa zdaj piše, da smo 500m stran od centra mesta. Zato pa me zanima, če ima kdo bolj sveže inf. user posted image user posted image
Hvala za odgovor!

08.12. 2007 sva postala ponosna starša malemu Nicku

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem