cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mamice prvošolčkov

clock-img

23.08.2011, 20:05

clock-img

roža03

pencil-img

114

pozdravljene!!!zanima me če je katera od vas naročevala delovne zvezke pri kopija nova za prvi razred...zanima me če ste jih že prejele..mi smo za našega fantiča dobili vse razen delovnih zvezkov..baje jih dobimo naknadno in jih še niso prejeli iz založbe:))

lp

clock-img

23.08.2011, 21:48

clock-img

norge

pencil-img

377

Nope. Jaz sem jih ravno zato, ker je pisalo, da dobavljajo konec avgusta, naročila kar direkt na založbi in sem jih prejela takoj naslednji dan. Tako, da ti žal ne morem pomagat.

clock-img

23.08.2011, 22:32

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

jaz sicer nisem naročala po katalogu, ampak je verjetno odvisno tudi od tega, za katere delovne zvezke gre. Morda pa boste vi imeli kakšne nove, ki dejansko še niso prišli iz tiska in jih nimajo še nikjer?

Nimajo vsi prvošolčki enakih DZ, še zdaleč ne.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

24.08.2011, 07:57

clock-img

Pat74

pencil-img

1493

Mi smo že 12. 8. dobili vse, imamo pa vse od Mlinčka (=ime del. zvezkov): delovne zvezke + delovni učbenik.

clock-img

25.08.2011, 21:37

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Mi smo naročili pri MK in 15. 8. vse dobili. Mi je pa zanimivo da nimajo vsi prvošolčki enakih delovnih zvezkov. A je to stvar izbire vsake šole posebaj, in niso enotni na vseh šolah?user posted image

clock-img

25.08.2011, 21:51

clock-img

Star_a

pencil-img

318

roža v začetku naslednjega tedna bodo vsi delovni zvezki.
Luka jan:  Šola izbira ja.Jaz sem dala za naše delovne zvezke čez 70 e . Ponekod gledam pa so dali okrog 20-30 e

clock-img

25.08.2011, 22:56

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: Star_a

roža v začetku naslednjega tedna bodo vsi delovni zvezki.
Luka jan:  Šola izbira ja.Jaz sem dala za naše delovne zvezke čez 70 e . Ponekod gledam pa so dali okrog 20-30 e

A tako, tega pa res nisem vedela. Jp, sedaj ko imam prvošolčka bom verjetno še marsikaj zvedela.user posted image Smo pa tudi mi dali malo manj kot 70 eurov za delovne zvezke.

clock-img

26.08.2011, 07:42

clock-img

juhica

pencil-img

354

Ja jst sm jih, ampak sem jih že kar nekaj dni nazaj dobila - 4 medpredmetne delovne zvezke Bine - pa tudi vse ostale stvari, samo likovni blok hočejo tak, ki ga kopija nova nima...

clock-img

26.08.2011, 08:10

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Mi smo že 12. 8. dobili vse, imamo pa vse od Mlinčka (=ime del. zvezkov): delovne zvezke + delovni učbenik.

Tudi mi dobili - Mlinček.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

27.08.2011, 14:33

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Tema verjetno ni več aktualno, ampak tudi pri nas so zamujali iz tega razloga, ker so ti DZ prišli komaj ta teden. So bile v njen spremembe, pa so šli v ponatis. Ostali, ki pa imajo drugačne DZ pa so jih prejeli že prej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem