cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mamice ki pričakujete dvojčke

clock-img

30.09.2004, 14:14

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Glede na to da naj bi bilo letos ful dvojčkov me zanima koliko je na tem forumu takih mamic.Bilo bi fino da bi se kdaj dobile a ne?

clock-img

30.09.2004, 20:01

clock-img

lutka

pencil-img

1323

hojla!
Tudi jaz sem ena imed mamic,ki so že dočakale svoja dva:duda::duda:
Bi bilo pa zanimivo videt same dvojčke na kupu.Ni slaba ideja:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
lp:rozica::rozica:

clock-img

06.10.2004, 20:51

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

:bravo::bravo::bravo::bravo:DVOJČKI

clock-img

11.11.2004, 15:28

clock-img

lutka

pencil-img

1323

piinpa,vedno obstaja nekaj negotovosti,oz strahu.Verjetno zaradi tega,ker ne veš kaj te čaka.Svetujem ti da uživaš v nosečnosti in čimmanj razmišljaš,kaj oz.kako bo.Ko bo napočil trenutek,boš tako pripravljena.Mene kaj preveč ni bilo strah,mogoče malo poroda,vendar je potekal porod dvojčkov,boljše,kot prvi,ko sem rodila samo eno pupiko.Porod je trajal tri ure,po naravni poti.Z dvojčkoma je bilo vse vredu in tudi zdaj rasteta,kot gobe po dežju.Si pa zrihtaj tako,da ti bo vedno kdo lahko pomagal.Pomoč ti bo še kako prav prišla:bravo::bravo:.Želim ti lepo nosečnost in privošči si:kuza::kuza::muca::muca::metulj:
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem