...mojega vnučka.Če še ne veste je bil prva tri leta v varstvu doma,meed samimi odraslimi z malo družbe svojih vrstnikov.Sedaj pa je v vrtcu,ima pa tudi prijatelja,ki je tri leta starejši,vendar se rada družita.Nastal pa je problem v zadnjih dneh.Namreč Timy je začel tepsti in grize,ne dovoli.da se kdo igra z njegovimi igračami.Igračo izpuli fantku iz roke in jo zabriše kam v kot,pri tem pa vrešči,da gre čez ušesa.Včeraj v parku,se jima je hotel pri igri pridružiti
še en fantek,pa ga je naš udaril in odrinil Ko so domov prišli je mamica povedala za to sceno.Najprej sem ga vzela v naročje in ga prosila,da mi v oči pogleda in mu začela razlagat,da je tako obnašanje grdo in,da se ne sme,ker,če bi njemu kdo kaj takega storil,bi ga bolelo,In mulc je obračal glavo stran,ter mižal,na koncu pa začel kričat NE NE,to se pravi,da mojih besed sploh ne sprejme in,da bo še nadaljeval Padla je grožnja,češ,da fantek ne bo več prišel na obiski in tako se ne bo imel več s kom igrat.
Niti malo se ga ni prijelo,le skomignil je z rameni.Le kaj nam je storiti,da odneha s takim obnašanjem?Nisem navajena,pa čeprav sem sama imela tri mulce,pa prav nihče od njih ni imel takih izpadov.Vedno sem postarni gledala take otroke in obsojala starše,da niso sposobni brzdat tako obnašanje.
Na sedaj ga pa imamo mi,problem.