cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mallorca

clock-img

16.03.2008, 11:40

clock-img

LINA31

pencil-img

1183

Razmišljamo o dopustu na mallorci z polletnim sinčkom? Ali ima katera kakšne izkušnje, dober hotel kot predlog?

pa pa

clock-img

16.03.2008, 13:10

clock-img

naja17

pencil-img

2696

ne vem, če bi ti ravno priporočila mallorco z malim... tam se življenje začne ob 22h in je po cele noči ropot... ne vem, če je ravno primerno za malega... pa še folk je čisto opuljen, ena sama droga jih je...

clock-img

16.03.2008, 18:04

clock-img

travica

pencil-img

352

odvisno na kateri del Mallorce greste
Mesti Arenal in Playa de Palma sta ful čagatorski, dajo pa se tudi mirnejši kotički najt (naj ti priporočajo v agenciji)
Če greste si je fajn rentat avto in tudi notranjost otoka pogledat, je zelo idilično.

clock-img

16.03.2008, 20:22

clock-img

bilbo

pencil-img

200

tudi sam sem razmišljal o mallorci vendar z malim otrokom tega ne bi priporočal. Sami smo bili z polletnim na Kreti, letos gremo v Tunizijo.

Na Mallorci me moti predvsem to, da hoteli nimajo svojih plaž, povsod plačuješ ležalnike, svetujem ti,da greste tja ko bo otrok večji, dajo lahko malo raziščete saj je re prekrasen otok. Z malim otrokom je all inklusive zakon.

clock-img

16.05.2011, 14:27

clock-img

constanca

pencil-img

425

Da ne odpiram nove teme, si bom ze to staro "rentala"

Se vam je mogoce nabralo kaj novih izkusenj v tem casu?

Nas zur ne zanima in vecina otoka je menda mirna in s cudovito naravo.
Zdaj pa iscem kaksen apartma ali hotel, ki ne bi bil predalec od letalisca.

Za kakrsnekoli info se priporocam.

Hvala v naprej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem