cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mali rocni sesalec

clock-img

17.01.2006, 21:50

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Katerega imate? Kako ste zadovoljne? Nujno rabim..

clock-img

17.01.2006, 21:52

clock-img

Anonimen

Kakšen pa je to? A tisti na baterije? Ali na elektriko? Meni je enega tašča privlekla, pojma nimam katere znamke, je pa čist zanič. Stoji v omari.

clock-img

17.01.2006, 21:53

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Midva imava HOOVER Handy2 .... zelo zadovoljna.

clock-img

17.01.2006, 21:55

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Kakšen pa je to? A tisti na baterije? Ali na elektriko? 

Na polnilni akumulator. Ne moreš sesat cele sobe lahko pa drobtine po pultu, mizi pa jaz sesam tudi voziček pa avtosedež za tamalga pastolček za papcat....marsikaj bolj majhnega.

clock-img

17.01.2006, 21:58

clock-img

Anonimen

Čakaj, grem gledat. A čakaš?user posted image
Evo, sem že nazaj. Black&Decker, 12v, Dustbuster. O.K., za ptičje perje sesat. Ampak to bi itak bil vsak.user posted image  
A veš, kateri je po moje v redu? Tisti, ki je kot navaden ta stoječi sesalec (na baterije), potem pa se iz njega potegne še ta tamali. Tisti ta stoječi je fin za večje površine na brzino posesat, ta mali pa pač za tisto, za kar ga rabite. 2 v enem.

clock-img

17.01.2006, 22:00

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Cenen Severinov model - neuporaben.

clock-img

17.01.2006, 22:06

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Daisy od Philipsa. Za po kuhinjski mizi, pultu, pa kaj malega po tleh - čisto OKuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

17.01.2006, 22:59

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Elektrolux - zadovoljna.

clock-img

18.01.2006, 00:33

clock-img

miška piška

pencil-img

232

Mi imamo Boscha-osnovni model, dobljenega v nagradni igri pri Mercatorju. Ni nič posebnega, ampak za prvo silo je...smo prej imeli enega iz Palmanove, se mi zdi, da je bil boljšiuser posted image
Bi pa zdaj definitivno vzela Electrolux 2 v1,  če bi se morala odločiti...
lp,
mp

clock-img

18.01.2006, 06:12

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Imam Candyjevega. Ker sem ga dobila kot poslovno darilo izdelovalca....drugače ga ne bi kupila. Se mi zdi to popolnoma brezvezna zadeva.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

18.01.2006, 10:05

clock-img

Anonimen

Elektrolux 2v1 na baterije s polnilcem in sem maksimalno z njim zadovoljna. Posesam vsak dan po celi hiši, konec tedna pa s tavelikim. Imam ga že ene 4 leta pa je ful fajn. Priporočam!

lp

clock-img

18.01.2006, 10:50

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

A veš, kateri je po moje v redu? Tisti, ki je kot navaden ta stoječi sesalec (na baterije), potem pa se iz njega potegne še ta tamali. Tisti ta stoječi je fin za večje površine na brzino posesat, ta mali pa pač za tisto, za kar ga rabite. 2 v enem.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2006, 12:30

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Ne boste verjele, ampak tale mali ročni sesalec je idealen za kako oso ulovit. Pa kakega pajka je tud že pohrustal.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem