cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mali lošinj

clock-img

10.04.2007, 20:07

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

poleti imamo namen z malima na Mali Lošinj, ker nama ga vsi priporočajo za bronhitična obolenja. Jaz bom z malima tam 3 tedne (ostali se bodo izmenjavali, toliko da nisem sama). Priporočate kak apartma, hotel, kje je vredu, kaj moram pazit, ker 3 tedne je kar nekaj časa, pa bi rada bila nekje vredu. Še gre kdo dol in rabi družbo?

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

10.04.2007, 20:40

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz sem bila na Malem Lošinju v naselju Bučanje pri Nerezinah. Men je tam enkratno in me zelo vleče nazaj.
Če kaj priporočam? Hotelov ne poznam, kampov tudi ne...edino kar poznam je to naselje.... Jaz nisem ničesar pogrešala. Tisto zdravstveno zavarovanje si je treba uredit in pol ni panike.

clock-img

10.04.2007, 20:41

clock-img

Anonimen

mi gremo letos prvič in upam da bo Ok.

clock-img

11.04.2007, 09:57

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Odvisno kakšne nasmestitve si želiš,bolj mirne ali bolj v centru.Kar se tiče vaše izbire glede dihalnih težav,ste se dobro odločili.Za nas so dobre lokacije,Čikat,Zaglav,pa kamp Baldarin Punta Križa,tam lahko najameš apartma in tudi prikolico.Lokacij je precej,malo pobrskaj po netu,tudi na bolhi veliko ponujajo.

clock-img

16.04.2007, 15:06

clock-img

ajja

pencil-img

513

Meni je najbolj všeč Čikat. Hodili smo kampirat, ampak letos to ne bo mogoče, ker bo naš  user posted image  star 7 mesecev. So pa tam okoli fajn hoteli, do mesta pa je tudi čisto blizu, prav lep sprehod. Drugače pa mi iščemo kak apartma tam nekje.

clock-img

02.05.2007, 21:52

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

Tudi meni je najbolj všeč naselje Bučanje v Nerezinah...ogromno igral za otroke....različne vrste plaž.....trgovina pri roki...ogromno sence...je pa tako da je to bolj zaprtega tipa ...oziroma je naselje od počitniške skupnosti krško....apartmaje pa lahko dobiš tako...da pokličeš po firmah Lisca, merkur, Občina Krško, Zavarovalnica Triglav...pa malo povprašaš če imajo kakšen prost termin. Se da dobit...samo hitra moraš bit

P

clock-img

08.05.2007, 09:35

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Oj, ste se že odločili kam greste? Mi bomo najverjetneje tudi naredili tak kot vi. Tri tedne jaz, pa se malo menjata moj mož in sestra, ker mož ne dobi toliko dopusta. Gremo pa kampirat v Čikat. 
Gremo pa sigurno med 15 in 31 julijem, če nam uspe izvesti to, da grem jaz prej, pa en teden prej odrinemo.
Se lahko zmeniva za kakšen kafe user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem