za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Rabite: Makarone(najboljši so široki kratki rezanci) Olivno olje sol poper sveže paradižnike dimljen ali bilo kateri poltrdi sir in mocarelo čebulo in strok česna. Česen in čebulo narežem na tanke lističe. V široki posodi na štrih žlicah olivnega olja popražim čebulo in česen. Počakam da ovenita,dodam paradižnik(zrezan na kocke) Na visoki temperaturi pražim in mešam zraven, okoli 5 minut. Nazadnje posolim in dodam malo bazilikein, popra. Skuham pašto ostati mora poltrda(al dente) Odcedim pašto in jo primešam paradižnikovi omaki. Vse zložim v naoljen pekač, pokapam še z olivnim oljem,dodam na kockice narezano mozzarelo in na grobo nariban sir. Pekač prej segrejem na 220 stopinj in pečem približno 25 minut.
12.10.2005, 13:38
ursk@
155
Super ideja!!!!!!!!!! Bom jih jutri kar naredila, ker oba obožujeva testenine!
Hvala Neva.
12.10.2005, 16:10
Urša
4648
Mmmmmmmmmmmmmmmm... makaroni mi pa zihr ne bodo počl!
_____________________________
Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)
12.10.2005, 16:54
Anonimen
Ja Urša lahko pa se ti pfrekuhajo.Glej da bodo majn kuhani,ker grejo še v pečicoooo.