cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Majhna poroka

clock-img

15.01.2007, 20:08

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Vidim, da vas kar nekaj piše, da ste imele skromno poroko pa me zanima, kako približno je to zgledalo. Ne se mi smejat, ampak nikoli nisem razmišljala, da bi se poročila, in moj dragi tudi ne, zdaj pa bi se pa ne veva, kakouser posted image user posted image Skratka, ne bi imela neke blazne poročne obleke, imela bi družino in vsak po enega ali dva najožja prijatelja (s prikolico, seveda). A na civilno prineseš sam šampanjec al ti ga oni dajo, a po cerkveni greš na kosilo in kam it, če nočeš met ansambla (k Jovotuuser posted image -tm baje je dobra muska in žurka)

joj, sej vem, da so butasta vprašanja, ampak napište mi prosim, kako zgleda čimbolj na izi poroka

clock-img

16.01.2007, 14:38

clock-img

Kuba

pencil-img

520

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

joj, sej vem, da so butasta vprašanja, ampak napište mi prosim, kako zgleda čimbolj na izi poroka

Čimbl na izi? Dve priči, vidva in matičar.

clock-img

16.01.2007, 21:12

clock-img

koala

pencil-img

5539

Midva sva imela majhno poroko, pa sem vseeno imela svojo sanjsko obleko, ko sem jo pomerila sem vedela, da je to to in da gre z menoj.
Poleg prič sva imela še najini ozki družini, po obredu smo imeli žur v gotilni Pri treh ribnikih, ki jo vsekakor priporočam, glasbo smo imeli z CD-jev.

Aja, glede šampanjca, lahko ga kupiš na matičnem uradu, lahko pa ga prineseš s seboj. Midva sva ga vzela s sabo, ker smo nazdravili spodaj pred matičnim uradom in ne v poročni dvorani.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

17.01.2007, 21:03

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

va mela tud "na izi" poroko- moja in njegova družina, žur smo mel v gostilni Papalina na vrhniki (tam sem takrat delala), glasbo je zrihtal moj brat-leptop, zvočniki, šampanjec smo imeli sabo in to je blo to
za obleko sm si kupla bele hlače, pa en ful lep komplet (top in tunika) v enem butiku v hali A v BTC-ju.

moj sonček je že "velik fant"

clock-img

20.01.2007, 11:28

clock-img

Solero

pencil-img

466

Majhne poroke so meni najlepše. Mladoporočenca, priče, starši, pa morda še kdo. En lep, intimen obred, pa večerjica s kakim plesom. Tako sva tudi midva naredila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem