writing-img

Majhna GV oz. grozeči splav

clock-img

13.05.2007, 20:29

clock-img

mya26

pencil-img

392

Pozdravljene!

Meni so v 7.t napravila UZ in je bila GV velika le 5.5mm, hcg pa sem imela 1875. Čez 3 dni mi je gin napravila še en UZ in GV ni nič zrasla, hcg pa je bil malo pod 3000. Nekako mi je povedal da verjetno okoliške celice še rastejo in da telo še ni dojelo da je nekaj narobe. Zanima me če ima morda katera od vas podobno izkušnjo in se je na koncu vse dobro končalo. Na začetku sem imela vsake toliko krvav izcedek ampak res samo pikico, zadnji teden pa ne več. Res mi je prav grozno. Ker že imam doma eno pikico em mislila da se mi to nemore zgoditi, saj sem enkrat že rodila zdravega otroča, pa tudi nosečnost je bila bp.
Počutim se grozno in okolica me nekako težko razume da sem žalostna, saj že imam enega zdravega otročka. Kako naj jim povem da sem se tega tudi zelo veselila in da mi je hudo. Tole čakanje me ubija. Ginekologinja mi je rekla da je bolje da počakam da se telo samo odloči in sčisti, da mi ne bi delala abrazije.
Hvala za vaše odgovore
M

clock-img

13.05.2007, 20:56

clock-img

Anonimen

Upaj na najboljše...misli pozitivno!user posted image

Ni lahko in še nekaj časa ne bo.Vem sama,ker sem dala skozi SS.Pri meni se je sčistilo samo.Upam,da ti obdržiš otročka.Pazi sedaj nase in na svojega bušija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem