cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Majoneza

clock-img

11.09.2005, 11:32

clock-img

lenika

pencil-img

6143

A ve jeste kupljeno majonezo med nosečnostjo?

clock-img

11.09.2005, 11:38

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ne,ne jem sploh majoneze.
en lp D.

clock-img

11.09.2005, 11:40

clock-img

Anonimen

Po moje ne bi smel biti problem, čeprav se res ne spomnim, če sem jo jedla. Najbrž vseeno ne. Je pa dobra, majoneza. Njami.

clock-img

11.09.2005, 11:40

clock-img

tesa

pencil-img

676

Jst sem jedla med nosečnostjo prav vse
Majoneze pa drugače nimam rada.Bi jo pa tudi jedla, če bi mi zapasala.

clock-img

11.09.2005, 11:51

clock-img

kati1

pencil-img

264

ja ... pa še velik .... in ni razloga, da je ne bi - le pazi, da ni pokvarjena!!

clock-img

11.09.2005, 12:56

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Hvala, potem si jo bom kdaj pa kdaj privoščila, ker jo obožujem, da bi bila pa pokvarjena pa pri nas ni variante, ker jo prehitro pojemo.

clock-img

11.09.2005, 13:39

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

lenika jaz sem bla pred nosečnostjo velika ljubiteljica majoneze sem jo res veliko pojedla pa potem tudi celo nosečnost nisem nič zmanjševala količin pa ni bilo nič narobe. Tako da kar privošči si jo!!! DOBER TEK

clock-img

11.09.2005, 14:15

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Sem brala v reviji Nosečnica (al tak neki), da spada majoneza, poleg bifteka v nepriporočljiva živila med nosčnostjo.

clock-img

12.09.2005, 14:34

clock-img

Anonimen

ja pia to velja za doma narjeno majonezo v kateri so surova jajca. kupljena naj bi bla pa baje le tolk preverjena da je vse ok z njo.

js sem jo ukinla že kake pol leta nazaj. prej sem jo pojedla na tavelke kozarce. ampak ker ni glih zdrava hrana in redi jo pač nism več kupvala. ampak v soboto se mi je pa tko zaluštal da sem si jo šla kupit eno tubo in zdej ko mi zapaše jo veselo napackam na kruh pa salamo gor in mljack!

med prvo nosečnostjo sem provtko jedla pršut, nism pa biftka in plesnivih sirov k jih ne jem tko al tko.
tut letos se pršutu nimam nobenga namena odpovedat ker ga mamo zmeri za nov let in je njami!

lp, lara

clock-img

12.09.2005, 14:44

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ma šit no, sem skor bruhala ko sem to brala, da bi majonezo jedla, blek ni šans, očitno mi ne paše Drugače pa kupljena po moje ne more bit nič narobe, sej jo preverjo, v prvi nosečnosti sem tud jedla salame pa pršut, nisem pa sirov in bifteka ker ga itak ni blo

clock-img

12.09.2005, 15:08

clock-img

tejča

pencil-img

74

Lara,

plesnivi siri so zelo škodljivi, ker gre za dejansko plesen (tu ni nobene žlahtnosti) in se mora telo zelo boriti z njo. Zato jo odsvetujem vsem v vsakem času!!

clock-img

14.09.2005, 10:14

clock-img

Anonimen

no kul tejča. k js jih itak ne jem. bljak! ne vem zakaj bi hotla neki plesnivga jest. ne vem zakaj je plesen na sirih dobra, na kruhu recimo pa strupena! u fuj kr na bruh mi gre

clock-img

14.09.2005, 16:59

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Problem so surova jajca, ker lahko kakšno salmonelo stakneš. In doma narejana majoneza zaradi tega ni priporočljiva. Kupljena majoneza pa je tako obdelana, da se po moje sploh ne da govorit o surovih jajcih. Tako kot pri vsako hrani pa je treba pač pazit, da ni pokvarjena. Jaz imam zelo rada tisto s tuno (njam) in sem jo jedla tudi v nosečnosti.

clock-img

18.09.2005, 22:09

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Obožujem majonezo in sem jo tudi normalno jedla med nosečnostjo. Pri nas se kupuje kar literska.

clock-img

18.09.2005, 22:12

clock-img

Kranjčanka

pencil-img

44

Med nosečnostjo se lahko je kupljena majoneza, ki naj bo sveža

lp

clock-img

14.10.2005, 08:09

clock-img

simonas

pencil-img

887

Jaz tudi mislim, da se lahko je, pa čeprav meni ne paše najbolj. Sicer pa sem jo ukinila pred enima dvema letoma, ko sem se lotila diete. Jaz imam trenutno fobijo na kostanje. Ne vem kaj mi je. Kar naprej se mi jih lušta.

Simona

clock-img

14.10.2005, 09:52

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

Ne no way majoneza...ze pred nosecnostjo je nisem nikoli jedla sedaj pa tudi pomislila ne bi na to...totalano ne zdrava prehrana in nic dobrega v njej...moja prijateljica si je majonezo mazala na kruh user posted image  

Raje kaksen med na kruh in bo bolje....

LP Nannn user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem