cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Magnezijeve tablete

clock-img

19.02.2007, 20:43

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Velikokje berem, da je med nosečnostjo dobro jemati magnezijeve tablete.
Ali jih ve jemljete in v kakšni obliki (šumeče, navadne..)?
LP

clock-img

19.02.2007, 20:48

clock-img

Anonimen

Jaz sem v prejšnji nosečnosti morala jemati po navodilu G.  - Magnesol. Imela sem namreč krče in ker imam alergije na spazmolitike, sem lahko samo te jemala, ki prav tako delujejo proti krčenju maternice. To so šumeče tabletke. Dobijo se v lekarni in so prav za nosečnice narejene.

clock-img

19.02.2007, 20:52

clock-img

Anonimen

Jaz sem pila kar tiste iz Muellerja in nisem imela težav.

Ginekologi pa običajno priporočajo magnesol od Krke.

clock-img

19.02.2007, 21:16

clock-img

yaris

pencil-img

549

Jaz pa sem jemala med nosečnostjo Magnesol in Kalcij, ker sem večino mlečnih izdelkov zbruhala.

clock-img

19.02.2007, 21:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.02.2007, 23:35

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Še ena, ki ji je G piporočal Magnesol (a so isto učinkovite tiste iz DM ali Mullerja) - zaradi krčev. Če nimaš teh težav, pa ne bo nič naobe, če jih ne jemlješ.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.02.2007, 08:06

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Meni Magnesol ni bil všeč - mi je želodec dvigovalo. Potem sem si kupila FIDI MAg (lekarna), je bolj "užiten" in je dovolj 1 tableta na dan, pri Magnesolu je potrebno vzeti 3 tablete na dan.

Lp, ECa

clock-img

20.02.2007, 12:17

clock-img

smotka lonib

pencil-img

2043

Jaz sem jemala Magnezol tablete zaradi otrjevanja trebuha. Včasih pa namesto tablet kupim Donat in ga popijem 1 deci zjutraj in 1 deci zvečer.

Lep pozdrav!

clock-img

20.02.2007, 14:20

clock-img

nosečka

pencil-img

26

eno vprašanje glede magnesola. Koliko tablet na dan ste popile. Meni je v lekarni rekla, da je ena dovolj, samo meni se zdi da je premalo. Je malo bolje, ampak trebuh mi še vedno otrdeva. Ali bo kaj narobe če popijem zjutraj eno in popoldan eno?

clock-img

20.02.2007, 14:22

clock-img

nosečka

pencil-img

26

pozabila sem vprašat, če ste imelekaj težav s prebavo po jemanju magnesola. Ne da si zaprt, ampak imaš ves čas drisko?

clock-img

20.02.2007, 15:53

clock-img

zabica26

pencil-img

465

Če jih preveč popiješ, so odvajalo, ja. user posted image
Preizkušeno v bolnici...

Tako da... Sama pijem FidiMag 300, imam pa tudi Magnesol. Prve so močnejše in boljšega okusa-vsaj zame, druge pa bolj blage. V bolnici so nam dajali FidiMag.

clock-img

20.02.2007, 19:01

clock-img

nosečka

pencil-img

26

Jaz spijem enega na dan, pa imam ves čas driskouser posted image , najbrž bolje to, kot pa biti zaprt. Sem se že bala, da je kaj narobe, potem sem šele pomislila na magnesol.

clock-img

20.02.2007, 19:35

clock-img

Anonimen

ko sem imela močne krče 3, drugače eno na dan

clock-img

26.02.2007, 16:40

clock-img

zrak

pencil-img

1566

pijem eno magnesol tableto na dan po navodilu g... Ne jemlji dodatnih vitaminov ali česar koli kar ti ginekolog ne priporoča... moje mnenje..
probaj vse pridobit čez hrano.. ali pa pij donat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem