cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Magic life hoteli Turčija

clock-img

09.12.2010, 10:00

clock-img

Pupa1

pencil-img

237

Živ!
Mene zanima, če je katera že bila v hotelu Magic life v Turčiji, recimo v Waterworldu ali Beleku,...? Pa kako ste bili zadovoljni oz. ali priporočate? Gremo pa z dvema triletnikoma... Hvala za kakršnekoli informacije.

clock-img

09.12.2010, 12:53

clock-img

marijaklara

pencil-img

42

Mi smo bili leta 2006 v hotelu Meryan, Alanya. Mali je imel takrat leto in pol.
Hotel je imel posebej animacijo za otroke, večje (4+) so starši kar puščali v animacijski sobi za cel dopoldan ali popoldan. Vsi so bili zelo prijazni, mi pa strašno zadovoljni.

clock-img

09.12.2010, 13:05

clock-img

kiss 4 me

pencil-img

49

Waterworld je boljši
od sob ne pričakovat luksuza
najboljše hills sobe, ki so tudi bližje restavraciji, morju, glavnim bazenom. sicer pa se hitro privadiš na razdalije - saj si na dopustu in imaš čas 10 min šetat :)
je pa fenomenalna animacija, bazeni, hrana, večerne predstave
okrog hotela ni nič pametnega, planirajte da boste 1 teden v hotelu, ker v turčiji s 3 letnimi otroci glih ne hodiš na izlete
priporočam, da greste junija ali septembra, ker julija in avgusta je PREVROČE

clock-img

09.12.2010, 14:50

clock-img

Pupa1

pencil-img

237

Hvala, kiss4me. super je že to, da si mi povedala, da so hills sobe najboljše oz.najbližje morju in restavraciji. to nam je važno, ker imamo otroke. Saj smo kar malo v dilemi. ali priporočaš še kakšen drug hotel v stilu Magic life, torej prilagojem otrokom in z AI ponudbo? ter seveda blizu morja. cena ni pomembna.želimo najboljše.

clock-img

09.12.2010, 20:12

clock-img

svetlomodra

pencil-img

30

kdor ni bil v obeh hotelih težko primerja. jaz sem bila lani konec junija v SEVEN SEAS, SIDE. hotel sem izbrala zato, ker je manjši od waterworlda, oz. tudi sestrična, ki je bila v obeh hotelih je rekla, da ji je bilo v 7-seas bolje. hotel je blizu mesta side, ki je eno lepših mestec in super za večerni sprehod. bus in taxi postaja ob hotelu, cena busa do side je 1 eur. tudi zvečer sprehod do bazarja in trgovinic po promenadi ob morju je ravno pravšnji.

kaj je bilo tako fajn? vse! preberi si komentarje tukaj:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297967-d638287-Reviews-Magic_Life_Seven_Seas_Imperial-Manavgat_Turkish_Mediterranean_Coast.html 

od waterworlda pa tukaj, pa sama primerjaj:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g312725-d808115-Reviews-Magic_Life_Waterworld_Imperial-Belek_Turkish_Mediterranean_Coast.html

sta pa oba turška magic lif hotela ena boljših v verigi ML hotelov v sredozemlju.

kaj mi je bilo v 7-seas najbolj všeč: res hudo opremljene sobe, električen vlak okrog resorta, hrana 5*, ležalniki zelo dobre kvalitete, sveže kopalniške brisače smo vzeli že zvečer za naslenje jutro, veliko naravne sence (pod palmami), ni bilo zateženih animatorjev (so pa radi poklepetali z gosti - nemško angleško, animatorji iz cele eu in brazilije), profesionalna aminacija zvečer v avditoriju, veliko poudarka na ekologiji in posledično niso povsod ležale prazne plastenke, kozarci in umazani servijeti, vsi športi zastonj (razen parasailing v tandemu), plaža super lepo urejena, hladilnik z vodo tudi na sami plaži......

clock-img

14.12.2010, 13:45

clock-img

2mama

pencil-img

425

mi smo bili v PEGASOS JOY 5* v SIDE, z dvema 4-letnikoma, super zadovoljni.
bomo še šli.

clock-img

29.12.2010, 16:54

clock-img

froschi

pencil-img

96

IZVIRNO SPOROČILO: 2mama

bomo še šli.

Tudi mi smo bili v istem..zakon...v letu 2011 pa gremo spet s Pegasos verigo...ampak drug kraj...

clock-img

30.12.2010, 21:20

clock-img

eva1

pencil-img

4835

IZVIRNO SPOROČILO: froschi

IZVIRNO SPOROČILO: 2mama

bomo še šli.

Tudi mi smo bili v istem..zakon...v letu 2011 pa gremo spet s Pegasos verigo...ampak drug kraj...

Preko katere agencije pa greste? Koliko je cena za 1 otroka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem