cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mag. Lilijana Kornhauser Cerar, dr. med.

clock-img

17.12.2007, 21:56

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Tiste, ki ste rodile v Ljubljani, jo verjetno poznate:

http://www.jana.si/&aiid=3718

Mislim pa, da bi si tudi kakšen mariborski doktor "zaslužil" kakšno takšno predstavitev.

Sicer pa, pohvala vsem tem našim "nadomestnim" mamam in očetom. user posted image

clock-img

17.12.2007, 22:30

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Poznam jo. Velja res za toploto oddelka,je prava mam vsem tem borcem. Deležna sem bila njenega veselja, ko je eni punčki s pomočjo kortikosteroidov uspelo zadihati brez kisika:zraven posteljice se je veselila kot majhen otrok, prav posebej je prišla pogledat kako ji gre. To se mi je res vtisnilo v spomin, saj se mi zdi, da res iskreno navija za otročke majhne za dlan.
s starši se pa pogovarja, kot da bi se že pozanli celo večnost, tako preprosto, nič vzvišeno in predvsem optimistično. Tiste slabe izide malo zakrije in mislim, da je prav tako, saj nam tiste slabe napovedi najbolj grenijo življenje in na dobre pozabimo. Na koncu se tak izteče, da smo srečni (vsaj pri meni je blo tako, ko je bila Tjaša prestavljena na kirurgijo)
Res ji želim, da postane Slovenka leta, ker si to res zasluži.

clock-img

18.12.2007, 03:35

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Nam osebno je bila kot druga mama moji mali Uli. Se spominjam,kako me je po prvih dnevih Ulinega rojstva bodrila,ker sem bila totalno psihično na dnu,ker je leto poprej Ula izgubila bratca Vida,ki je bil tudi tako zgodaj rojen. Res je to ženska in pol. Marsikateri dohtar bi se lahko kej naučil od nje. Mi še zdej ohranjamo stike z njo in ful sem vesela,ko se srečamo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

18.12.2007, 12:51

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Zelo fina zdravnica čeprav smo bili hitro prestavljeni na otorško kirurgijo, je pa skoz spraševala kako gre našemu fantu pa še čas si je vzela, da mi je takrat vse razložila, kar ni vrlina mnogih zdravnikov. 

clock-img

18.12.2007, 22:08

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Tudi moji hčerki je nadomestna mamica in tudi jaz navijam zanjo user posted image user posted image user posted image user posted image .
Glasove za njo pa tudi pošiljam.

Držim pesti, da bo izbrana za slovenko leta.

clock-img

19.12.2007, 19:23

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jaz je ne poznam osebno, samo prek foruma. In je ful fajn oseba, edina, ki je pripravljena mamicam nedonošenčkov pomagat tudi po prihodu domov.  Meni je ful fajn, ker pove tako po domače, ne tok zelo strokovno kot kolegi. 

clock-img

19.12.2007, 22:00

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Dr. Cerarjeva je zdravnica, od katere bi se marsikdo lahko ogromno naučil. Toliko topline, razumevanja in predvsem strokovnosti premore le malokdo. V dobrih treh mesecih, ki sva jih z Leo preživele na EINT sem spoznala vse zdravnike. Vsi si zaslužijo vse pohvale za svojo strokovnost, vendar pa je Dr. Lilijana K. Cerar vseeno nekaj prav posebnega. Poleg vsega dela in velike odgovornosti na oddelku, najde vedno čas tudi za vodenje Društva za pomoč prezgodaj rojenih otrok, pa za zbiranje denarja za nujno potrebne aparate za naše male otročne, ...

Skratka "kapo dol"! Od kje jemlje vso pozitivno energijo za vse mi ni jasno, ampak samo upamo lahko, da bo še dolgo "druga mama" nedonošenčkom in ne bo obupala nad vso birokracijo.

Navijamo za zmago in seveda pridno glasujemo. user posted image

clock-img

20.12.2007, 08:13

clock-img

Pinokio

pencil-img

100

Tudi jaz jo poznam.................zelo topla in prijazna oseba in nasploh super pediatrinja.................tudi jaz navijam zanjouser posted image

clock-img

17.01.2008, 19:42

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Če sem prav slišala je Slovenka letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2008, 20:22

clock-img

biba 78

pencil-img

434

Uspelo ji je, bravo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

clock-img

17.01.2008, 20:48

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2008, 21:08

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Iskrene čestitke dr. Cerarjeva. Naslov je šel definitivno v prave roke.

clock-img

17.01.2008, 21:10

clock-img

Anonimen

Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

17.01.2008, 21:10

clock-img

Davana

pencil-img

154

user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.01.2008, 21:15

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Zmagala je PRAVA oseba!!!!user posted image

clock-img

17.01.2008, 21:47

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo Slovenci, še vemo kdo si mora zaslužit takšno nagrado!

clock-img

17.01.2008, 22:05

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Ful sem vesela, da je zmagala taka zdravnica. Tako bo lahko še bolj osvetlila probleme nedonošenčkov in tudi na ta način dobila še kakšno dodatno sredstvo za nakupe aparatur.  KOt pri misicah, ko je treba zmago dobro vnovčit.user posted image

Čestitke!!!!

clock-img

18.01.2008, 07:02

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image "naša dohtarca".

clock-img

26.01.2008, 09:07

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Pa še intervju: http://www.jana.si/&aiid=3959

Me je pa malo zbodlo vprašanje novinarke, kaj dr. Cerarjeva vidi v teh bitjecih, ki niso v ničemer podobni dojenčkom iz reklam za otroške plenice user posted image (zgubani, potemneli obrazki).

Halooooo.....user posted image

clock-img

26.01.2008, 17:48

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Prav smotana je bila.Tudi mene je kr mal prizadelo.

clock-img

26.01.2008, 19:42

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Če mene vprašaš, ji je dr. Cerarjeva še na nek način to potrdila, češ, da iz grdih račkov zrastejo labodi. user posted image

Nedonošenčki so ja čisto "normalni" dojenčki (tudi ob rojstvu) - malo lažji in malo manjši pač. Pa še zelo lepi so. Nič flekasti, nič "zmučkani", pa še zelo lepo obliko glavice imajo.

clock-img

26.01.2008, 22:00

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Novinarka blesava. Ona je grdi raček. Vsi otroci so lepi, majhni al pa veliki. Sam naši so bili ob rojstvu še tok bolj posebni, pa kaj, zdej so lepi kot noben drug in verjetno dosti bolj pogledani in poahtani kot vsi oni lepi dojenčki z reklam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem