cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Madež od kulija je šel ven z ...

clock-img

18.09.2005, 21:46

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

...Dr. Beckmann's Fleckenteuflom , ki se ga dobi v DM-u.

Moj otrok je pogruntal radosti čečkanja s kulijem in je najprej popisal pokrov mojega laptopa , nato se je lotil še kavča.

Iz previdnosti imamo kavč, katerega prevleka se da sleči in oprati. Včeraj sem se lotila odstranjevanja madeža kulija z zgoraj omenjenim tojflom in najprej je slabo kazalo, pol ure pa je madež že začel bledeti in po eni uri sem ga z drgnjenjem res spravila ven. Po pranju ni sledu o kuliju!

Od zdaj naprej pa ne bomo več puščali kulijev nižje od metra in pol .

clock-img

18.09.2005, 21:51

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

to so tiste majhne zelene flaške? mi jih tud uporabljamo, mulc prihaja iz šole čist počečkan, kot da nima zvezka

pa flaška za lepilo tud odstrani madeže

edino rje nisem spravila s hlač

clock-img

18.09.2005, 22:48

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, tiste zelene, ki so vsaka za svojo vrsto madeža. Krvi pa nisem spravila ven, verjetno zato, ker je bila majica prej že enkrat oprana.

clock-img

18.09.2005, 23:12

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Kri spraviš enostavno s cot tako, da coto zmočiš, posoliš madež (pa če se še tako smešno sliši), malo pustiš in spereš z mrzlo vodo.

Veliko uspeha pri čiščenju madežev!

L.p.

clock-img

18.09.2005, 23:17

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja sej, če to takoj narediš, resnično pali! Jaz sem pa nekaj mečkala in se je že zasušilo, pol sem pa pozabila na to in dala majico prat kar tako .

clock-img

18.09.2005, 23:21

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

Pri na studi deluje...odstrani sledove kemičnega svinčnika in krvi...pa še par drugi reči...ja, kar nekaj flašk za različne vrste madežev imava v predalu...za banane in korenje pa ni rešitve

clock-img

19.09.2005, 06:05

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Meni se pa banane ne zdijo problematične. Jih namažem z Beckmannom - tista z rumeno krtačko, dam še Vanish v stroj in je šla do zdaj vedno ven.

clock-img

19.09.2005, 07:35

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Joooooooj, a obstaja ta tajfl tud za bučno olje? v soboto smo meli kosilo in sem na taščin bel prt spravla bučno olje , pa bi ga rada ven dobila?? sam kak. nisem pa še oprala, ampak sem ga v radensko namočla. pa konc tedna pride z morja, pa me zadavi, če bo to vidla.

clock-img

19.09.2005, 20:48

clock-img

Anja**

pencil-img

323

Kaj pa meggllio (al nekak tak se napise). Je pa giftno rumene barve? Se smir in motorno olje gre dol :-)

clock-img

21.09.2005, 22:34

clock-img

Tia27

pencil-img

364

Kaj pa če na usnjeno sedežno dobiš kak madež, s čem naj se tega lotimo?hvala in lep pozdrav

clock-img

24.09.2005, 23:48

clock-img

Anonimen

Ja, dr, beckmann je res fajn za vse madeže. Brošuro dobite v DM ali TUŠ drog.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem