cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Macromedia Dreamweaver 8

clock-img

01.05.2006, 11:42

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

A mi lahko kdo pove kako uporabljati ta program? Rada bi naredila spletno stran, kupila sem program (kopijo seveda user posted image ), ki pa je brez navodil. Iz angleških navodil na spletu se pa ne znajdem najbolje user posted image . A ima kdo slovenska navodila, ki bi mi jih lahko poslal po mailu oz. če mo kdo lahko konkretno pomaga user posted image ???
Pleeeaseee....

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

03.05.2006, 08:08

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

A res noben nič ne ve?
Nixxon???
Aleš25???

clock-img

03.05.2006, 13:15

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Čao!

Sorry, nisem bil nič na netu čez praznike.

Ne vem kakšno bi rada postavila, načeloma pa je zadeva dokaj podobna Wordovemu oblikovanju, vsaj za bolj enostavne strani.

Za začetek si lahko postaviš eno lepo ozadje. Z desnim gumbom miške klikni (kjerkoli v polju) ter daj "Page properties". Tam imaš potem nekje Background, kjer lahko daš samo barvo ozadja, ali kako sliko.

V Properties lahko nastavljaš še določene barve, če se ne motim, ter dodaš spletni strani naslov, ki je viden čisto zgoraj v oknu.

Izdelava menija: http://www.3delavnica.com/index.php?main=ucilnica_clanek&oddelek=8&clanek=88

Slike dodajaš na isti način kot v Wordu (mislim da je Insert), ali klikneš ikono, ki ima narisano sliko, ter izbereš sliko z diska.

Toliko zaenkrat, povej ko boš kaj probala.user posted image

clock-img

03.05.2006, 15:43

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Nixxon, zlat si user posted image . Sem vedela, da boš ti vedel kako se stvari streže user posted image . Se ti javim na ZS!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem