cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Maca

clock-img

15.07.2014, 12:41

clock-img

gargica

pencil-img

14

Živijo punce,
ali ima katera izkušnje z maco?

clock-img

16.07.2014, 09:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: gargica

Živijo punce,
ali ima katera izkušnje z maco?

Ja.Zanosila sem čez 4 mesece. Maca kapsule

clock-img

15.08.2014, 08:44

clock-img

Sassika

pencil-img

150

Pozdravljeba. Sama sem si kupila maco pred časom,ampak ne gre in ne gre mi po grlu dol user posted image .

clock-img

16.08.2014, 13:40

clock-img

Tikie

pencil-img

327

Pozdravljene punce.
Že nekaj časa vas berem in sem se odločila da se vam končno pridružim, saj sva tudi midva začela delat na user posted image
Po priporočilu prijateljice sem si tudi jaz kupila Maco (tisto v prahu iz Mullerja).Vonj in okus sta meni naravnost ogabna, zato se moram prav prisilit, da jo zaužijemuser posted image ponavadi zmešam v kakšen naraven sok ali kapučino.Sedaj jo jemljem komaj en mesec, pa bomo videli kaj bouser posted image
Anonimen a si ti imela pred jemanjem mace kakšne težave, da si jo začela jemat in nato zanosila, ali kar tako?

clock-img

18.08.2014, 09:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tikie

Pozdravljene punce.
Že nekaj časa vas berem in sem se odločila da se vam končno pridružim, saj sva tudi midva začela delat na user posted image
Po priporočilu prijateljice sem si tudi jaz kupila Maco (tisto v prahu iz Mullerja).Vonj in okus sta meni naravnost ogabna, zato se moram prav prisilit, da jo zaužijemuser posted image ponavadi zmešam v kakšen naraven sok ali kapučino.Sedaj jo jemljem komaj en mesec, pa bomo videli kaj bouser posted image
Anonimen a si ti imela pred jemanjem mace kakšne težave, da si jo začela jemat in nato zanosila, ali kar tako?

vse preglede vsa dala čez jaz in mož in so rekli da je vse ok z nama in naj spremenimo stil življenja ...in tako sva začela moj je nehal pit in kadit sva začela hodit na sprehode vsa začela maco kapsule pit,brez stresa,zdravo se prehanjevat veliko sadja in zelenjave in nam je ratalo.

clock-img

18.08.2014, 09:32

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
moj je nehal pit in kadit sva začela hodit na sprehode vsa začela maco kapsule pit,brez stresa,zdravo se prehanjevat veliko sadja in zelenjave in nam je ratalo.

Kako lahko ob tolikih hkratnih spremembah še na drugih pomembnih področjih utemeljiš, da je samo določen dodatek tisti, ki je pripomogel k uspešni zanositvi?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem