cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mačke...89.dan(Š)

clock-img

28.11.2006, 06:21

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jutro!

Kako ste? Naj povem, da včeraj nisem dobila cvrtnikauser posted image ...ma ne, saj ni panike...ga je zasluženo dobila ena gospa, ki je naredila božansko dobro meso.

Danes pa še ne vem, kaj bom jedla. Mogoče kako zelenjavno rižoto. Me pa tako glava že zdajle boli, da bom kmalu na tabletah.


Še danes in jutri pol pa navali narod na hrano.....jeeeeeeeeeeeuser posted image


lp




_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

28.11.2006, 07:22

clock-img

njelci

pencil-img

283

user posted image jp še en dan pa je konec...super aneuser posted image kaj si boste najprej privoščile, jst morm priznat da nism še razmilišljala o tem...najboljši pa bo to da mi ne bo treba več komplicirat kaj bi in kaj ne bi jedla v nedeljeh ko gremo s klapo na pico.. zame je blo to najtežje, k pol pa so še vsi spraševali ja zakaj pa ne to in zakaj ne to, čeprav me prijatelji ful podpirajo in vzopodbujaj, res so fajn....se bo pa potrebno kar mal poahtat zdej ko je december in je vsega polno....jst bom mela enkrat na teden sadn oz vodni dan, odvisno od razpoloženjauser posted image
zadost sm nakladala...aja ta glavnega kaj bom danes nism povedala- joto- kumej čakam user posted image
držte se mačke

clock-img

28.11.2006, 11:29

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

Ojla

ja res smo že na koncu. Jaz sicer priznam, da se to rundo nisem držala diete, kar se seveda tudi na kilah pozna (samo -3). Ampak bolje kot nič.user posted image

December je res "krizni" mesec, ker je itak na vsakem vogalu nekaj hrane k jo je treba pojest.user posted image  Pri sebi si govorim, da bom zdej jedla Z,K,V vmes pa kakšno sadje ali jogurt. Pa poznim večarjam se bom probala odpovedat. Pa kakšen sadni dan vmes, pa upam, da bo šlo. Vsaj, da ostanem na teh kilah.

Cukrček, kaj si pa ti kuhala včeraj?

Jaz ne vem kaj bom jedla, včeraj sem namreč ful bruhala in mi je bilo slabo, dons sem že bolje ampak mi nič kej dost ne paše (prisilna dieta je najboljša stvar)user posted image . Bom videla tekom dneva.

Smo pa na vezi, ne?

lp maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem