cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mačke....60.dan(Š)

clock-img

30.10.2006, 06:18

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jutro??

Je sploh še katera tukaj? Bolj samotno zgledauser posted image

Da malo pokomentiram vikend. V soboto sem vodni dan uspešno preživela. Ni bilo težko. ŠEle pozno zvečer mi je malo pokrulilo v želodcu.

Včeraj sem pa zjutraj pospravila dozo mandarinn. Potem smo pa šli na Šmarno Goro in smo gor jedli segedin. Zvečer pa doma še malo mesa.

Danes pa za zajtrk zopet mandarine. ZA kosilo krompir in koleraba skupaj kuhana. ZA večerjo pa tudi kaj dobrega.


A pri vas tudi tako piha? Prejle, ko sem šla na šiht, me je skoraj premaknilo, ko je prišel sunek vetra. Res.....torbico mi je skoraj z rok snelo. Noro!

lp

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

30.10.2006, 07:12

clock-img

Anonimen

Jutro

Moj vikend je bil porazen. Začela sem tako kot sem si zamislila, potem pa me je začela boleti glava in sem morala nekaj bolj konkretnega pojesti.

V soboto, ko pa naj bi bil vodni dan, pa je bilo vse drugo na jedilniku samo voda ne.

No, gremo danes spet po načrtu naprej. Včeraj sem se malce pregrešila s krompirjem. Saj ga nisem veliko pojedla. Mi ni dišalo.

clock-img

30.10.2006, 07:32

clock-img

njelci

pencil-img

283

ojla še jst se pokorno javljam....take krize kot sem jo mela ta vikend še ne...no v petek je blo lepo sm mela sadni dan po načrtih...v soboto pa se je lotilo, že tako al tako sem vedela da bom težko zdržala, ker smo se zmenili da gremo zvečer na osmico...zjutri nism nič jedla pol pa sem se odločila da bom mela kar B dan in sem za kosilo pojedla kos mesa, zvečer pa smo šli pohajat najprej na osmico, tam nism nič jedla, pol pa smo šli še na en žur in sm pojedla mal narezka in popila par kozarcev vina...v nedeljo pa se mi je že poznalo mela sem 1,5 kg več...in bla take slabe volje, zamorjena skori depresivna in pol sem za kosilo spet jedla en košček mesa za večerjo pa smo šli s klapo spet vn in sem spet jedla meso, da ne bi s pico kao mešala dnevov...user posted image user posted image user posted image user posted image  no skratka vikend je bu čist outuser posted image  zdej pa mi je tako žal da bi se najraje prebutala...no danes sem se odličila da bom mela kar vodni dan, če pa prav ne bo šlo pa bom kakšno sadje vzela...

clock-img

30.10.2006, 09:42

clock-img

facka

pencil-img

789

Zdravo, javljam se, da sem končala to dieto, ker nima smisla. Ni motivacije, vas bom še spremljala na forumu, sem se pa odločila, da je res boljše, da več migam in ločujem, pa bo isto dobro.

No, Cukrček, če je pa tebe dans skor premaknilo, lahko pomeni, da si že preveč shujšalauser posted image
Želim vam veliko vztrajnosti do konca, mogoče se še kdaj pridružim kaki drugi skupini. Lepo bodite.

clock-img

30.10.2006, 12:44

clock-img

KATI321

pencil-img

178

Ojla!

Smo še tukaj, smo. Samo vedno manj nas je in nekatere smo vedno bolj neresne.
Kot sem že v soboto napisala sem imela vodni dan v petek, ker čez teden, ko sem v pogonu in letanju še nekako gre, za soboto pa sem vedela, da mi nikakor ne bo šlo. Pa še na srnin golaž sem bila povabljena. Tako sem imela v petek vodni dan, v soboto sem jedla malo sendviča in srnin golaž (po vodi se mi je v planinah tako vrtelo, da sem se skoraj odpeljala po bregu navzdol, navzgor pa mi tako ali tako preveč ne gre - razen pri kilah), včeraj je bil beljakovinski dan - radič in meso, danes pa, ker sem doma - UŽIVAM NA DOPUSTU S COTO IN METLO - pa sem naredila za kosilo riž z zelenjavo in solato. Pa sadje in vodo vsekakor, pa še kakšen sodček kave za na vrh. Lepo se imejte in ko bom uspela ponovno naredit masaker za računalnikom, se vam še kaj oglasim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem