cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mačke....55.dan(Š)

clock-img

25.10.2006, 06:14

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jutro!


Z:mandarine
K:riž+zelenjava (nehujšajoči imajo zraven še "čili kon karne...jaz bi tuuudi)
V:mogoče fižol



lp

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

25.10.2006, 06:43

clock-img

KATI321

pencil-img

178

Dobro jutro!

Pri sebi ugotavljam, da pri hujšanju pač nisem več resna. Vsak dan je kak prekršek. Tako sem včeraj najprej jedla grozdje, potem ''vešpisker radiča'', za kosilo filano papriko, za večerjo pa 2 kocki čokolade. Ne vem, ali se bom poboljšala ali pa vse skupaj nima smisla. Kile pa tako ali tako stojijo, volje pa imam tudi bolj malo.

Danes je po planu jabolka, popoldan pa krompir in dušeno zelje.

clock-img

25.10.2006, 07:27

clock-img

njelci

pencil-img

283

kati321 - dajmo dajmo pa ja nas ne boš malo pred koncem zapustila,user posted image samo še 35 dni imamo, to bo tako hitro minilo da niti vedela ne boš...user posted image se pač zgodi da maš kak slab dan, ko bi najraje poslal vse k vragu, najbolje da sama pri sebi premisliš in ugotoviš, zakaj bi nadaljujevala in zakaj bi vse skup pustila, sej veš tisto +/- 
naj ti pa povem, da pri tej dieti ne grejo kg vsak teden po 1kg dol, ampak so nihanja, na začetku gre ful hitro dol, pol bolj počasi al pa se celo ustavi, pol nazaj dol, mogoče vmes še kak kg gor, so pač nihanja, zdej smo že v drugi polovici in ponavadi tu nekje kg stojijo, odvisno od posameznika...jst bi na tvojem mestu vztrajala do konca, če si že do tu prišlauser posted image
meni naprimer ful manjka tisto tehtanje in tabelca z rezultati, pri bombah je v sredah sledila tabelca z rezultati, jessy pa nas je v njej malo okarala al pa pohvalila, jst sem v tej tabelci dobila motivacijo, ne vem zakaj jo tu nimamouser posted image

no zadost mojga modrovanja, na koncu je le odločitev tvoja...
danes pa:
Z: grozdje user posted image
K: krompir
V: ne vem še

lep dan vsem, še posebej mačkam user posted image

clock-img

25.10.2006, 07:57

clock-img

Anonimen

Jutro

Jaz sem tudi še tu.
Včeraj zjutraj mi je zmanjkalo časa za zajtrk. Za kosilo pa je bila krvavica (jo je bilo treba že pojesti, saj je že od začetka leta v skrinji) in pa kislo zelje. Za večerjo pa pašteta ( mi je tako zadišala). No, danes pa

z: še ne vem kaj
k:  verjetno krompirjev golaž
v: odvisno (imamo s tamamo zadnje cepljenje, pa ne vem kako bo)

čao

clock-img

25.10.2006, 08:44

clock-img

Jaz*

pencil-img

100

Dobro jutro!

Pri nas je pravkar izza hriba pokukal sončekuser posted image , kar me je prau spravlo v dobro voljo.Kati 321, očitno je kaka čudna luna, k meni se ta teden tudi greši, ma glavno je, da kg stojijo in ne grejo gor.
Jas se bližam polovici in v prihodnjih dneh me čaka dekliščina in poroka od prijatlov, ma zaenkrat ne mislim obupat.Priddno se bom držala načrtovanih dnevov, na obeh žurkah pa si bom dala duška in to bres slabe vesti, pa bo kar bo.
Drugače pa so danes na vrsti vitaminčkiuser posted image  in upam da bom zdržala.Sicer pa bom mela kar pester dan, tako da ne bom mela časa mislit na dobrote.

LP vsem skupi

clock-img

25.10.2006, 15:31

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

Ojla

Z: mandarine
K: pasulj
V: isto kot K

lp maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem