cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mačka - katere pasme?

clock-img

18.06.2010, 20:55

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Je tu kak poznavalec mačk mogoče? Imam en problem - to ni moje področje, ker sem ljubitelj psov, ampak je pa moj fant obseden z mačkami. Zato bi mu rada eno podarila  in sicer kratkodlako črno mačko, po konstrukciji podobni ruski modri mački ali britanki, po možnosti z malo bolj divjim karakterjem. Imel je tako in stalno govori o tej mački in je ne more pozabit.

Sicer je njemu vseeno ali je mačka s ceste ali kakršnakoli druga mačka, ni pomembno, da je pasemska, se pa meni zdi, da bi najbolj zadela s pasemsko, ker se vsaj približno ve, kak karakter bo imela.

Katere paseme kratkodlakih mačk se da dobit v sploh v črni barvi?

clock-img

18.06.2010, 23:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.06.2010, 09:59

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Sem tudi razmišljala o najdenčkih, ki jih je polno. Ampak ker bo to darilo za rojstni dan, sem mislila, da bi moralo bit nekaj malo manj dostopnega. Sicer po eni strani mislim, da se mojemu zdi neumno kupovat mačke, ker ve, da jih je polno in z njegovim socilanim čutom, bi verjetno raje kakšno rešil...

clock-img

19.06.2010, 14:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.06.2010, 20:57

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

v črni dobiš kratkodlake britanke. če te zanima, me kontaktiraj, da ti posredujem podatke o vzrejališču, ki jih trenutno ima na voljo, oz bojo za oddajo za par mesecev ( po 14 tedne). mi smo pred tedni kupili modrega britančka in je res pravi cuker vreden denarja, razmišljamo še o enem.user posted image

clock-img

27.07.2010, 19:38

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Jaz bi tudi in bom en krat kupila main coon mačkona -joj so krasni velikaniuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem