cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mačehe in vresje

clock-img

17.09.2007, 09:27

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

A ste imele mogoče že kdaj na balkonskih koritih čez jesen in zimo posajene mačehe in vresje.? A je to sploh primerno za balkon glede na to da se mačehe sadijo na pokopališčih?

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

17.09.2007, 09:28

clock-img

Anonimen

Ja, jaz sem imela. Sicer mačehe pozimi malo poležejo, ampak se spomladi spet dvignejo in cvetejo vse tja do junija. To, da so britofske rože je zgolj predsodek.

clock-img

17.09.2007, 10:23

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz ravno to nameravam letos-bom kupila viseče mačahe,da bo bolj prišlo do izraza.Mačeham pa itak paše če jih mal sneg pokrije tko da mislim da bo lepo.user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

17.09.2007, 10:31

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Sem jih ravno sedaj prinesla iz tržnice tako, da bom jih sedaj za sigurno imela posajeneuser posted image . Kakšne pa so viseče mačehe? Za to še nisem slišala pa nisem jih še niti videla ali pa ne vem da je to to user posted image
Albina sem si kar mislila, da niso samo britovske samo tam jih pač največ vidiš pa sem malo pomislila.

clock-img

17.09.2007, 12:14

clock-img

honey

pencil-img

2567

To, da so mačehe britofske rože je isto, kot cimprese - da so tudi za na britof. Ma ja, pa kaj še. Daj na okna tisto, kar ti je všeč! Jaz sem recimo včeraj videla v vrtnariji na našem koncu modro vresje. Takoj danes ga bom šla kupit, ker se bo odlično skladalo z barvo fasade - je modra, namreč user posted image . Pa mogoče bom res kakšno mačeho vtaknila vmes.

clock-img

17.09.2007, 12:25

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz mislim da so veseče mačehe zelo podobne navadnim mačeham.tudi jaz sem prvič slišala-zadnjič mi je tašča povedala.Je treba probat

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

clock-img

17.09.2007, 13:22

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

user posted image
men je toča v torek moje prelepe pelargonije premenila v okleščene trske, brez cvetov in listjauser posted image

drugo leto sem zakleta da rož ne bom več imela, saj mi jih toča vsako eto pokonča.user posted image

clock-img

17.09.2007, 13:30

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz sem bila lansko leto tko neumna-pametna,da ker sem mela res prelepe rože sem jih dala z balkona dol,ko sem videla da se prebližuje huda nevihta.in srečo sem mela -rešila sem jih

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

clock-img

18.09.2007, 20:26

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Evo sem že posadila mojo jesensko - zimsko cvetje in je res super.

clock-img

18.09.2007, 20:32

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz mam pa še te pelargonije zelo lepe in dolge tko da mi jih je škoda vržt,tko da bom jaz to posadila ko bodo te rožice grde.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

clock-img

24.09.2007, 14:01

clock-img

honey

pencil-img

2567

Še eno vprašanje glede vresja: kako se to zaliva? Mislim dobro, jeseni že, kaj pa čez zimo, ko je zunaj mrzlo - recimo pod -10°c? A ne zmrzne zemlja?

clock-img

05.10.2007, 08:35

clock-img

dana

pencil-img

1395

To pa tudi mene zanimauser posted image . Pa še to, ali jih je treba kaj pokriti če je res hud mraz (tako mačehe kot vresje)?

clock-img

20.10.2007, 18:13

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26

jaz mislim da so veseče mačehe zelo podobne navadnim mačeham.tudi jaz sem prvič slišala-zadnjič mi je tašča povedala.Je treba probat

viseče mačehe se zelo lepo razrastejo, imajo jih v rumeni, modro-oranžni in vijolični barvi, so drobnocvetne. Jaz sem si posadila v korita 80 cm 4 mačehe, rumeno, modro-oranžno, pa spet rumeno ter modro-oranžno, v drugo korito pa isto.za zalivanje, pa ko se spomniš, ampak pozabiti ne smeš. user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem