cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

M po porodu

clock-img

14.11.2005, 18:51

clock-img

natasaxy

pencil-img

522

Imam eno vprašanje! Rodila sem konec avgusta. Ker ne dojim več se mi je pred dvema dnevoma pojavila M. Pred zanositvijo sem imala M vedno točno in normalno tam nekje 6 dni. Sedaj pa sem jo dobila in še isti dan je krvavitev ponehala. Z drugimi besedami pojavilo se mi je nekaj krvavih madežev in to je bilo vse. Ali je imela katera podobne izkušnje! Ne vem ali se vse skupaj še ureja al je kaj drugega narobe?

clock-img

16.11.2005, 17:24

clock-img

Udb

pencil-img

5380

natasa, se opravičujem, ampak bom kar pod tvojo temo še svoj piskerček pristavila! user posted image  Saj ne zameriš, ne?

Torej, zanima me, kdaj ste dobile prvo M po porodu tiste, ki niste dojile? Midva sva se dojila prve 2 tedna, zdaj pa že skoraj 2 tedna nič (ni mleka), pa me zanima, kdaj naj pričakujem prvo M?

clock-img

17.11.2005, 13:14

clock-img

dory

pencil-img

8852

Kdaj tocno sem M dobla se niti ne spomnim vec....dojila polno nisem...pomoje tam nekje 3m po porodu...bla je pa tko neredna..pa je bla pa je ni blo...in se dones je tko...vcas je kak mesec sploh ni...ni vec isto...pred porodom sem jo mela tocno na tisti dan,k bi jo mogla dobit, trajala je tam nekje max 5dni...

Tko da, se vidve zaenkrat pomoje nimata kej obremenjevat...telo se bo samo postavlo nazaj na svoje tire...

clock-img

18.11.2005, 00:13

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem oba dojila cca 1mesec,pa sem m. dobila cca 6 tednov po porodu pri taprvem.Pri tadrugem pa malo prej.Vem pa ,da je to bila m.,ker sem naslednjo dobila čez 1 mesec.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem