cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

M po porodu

clock-img

25.10.2005, 18:32

clock-img

Anonimen

Punce lepo pozdravljene,

konec marca 05 se je naša družinica povečala še za enega člana. To je naš Lan. Se pridno dojiva, seveda pa tut že jeva zelenjavco in sadje.No pa to ni moj problem.
Prvo M po porodu sem dobila konec julija. Potem naslednjo šele konec septembra, ki pa jo še vedno ni konec - če je to še sploh M.Krvavitev ni veliko ampak me zadeva ŽE ZELO MOTI. Sem pa opazila, da krvavim največkrat takrat, kadar se razburjam. Sem se že naročila na pregled h G.

Prosim še za vaše mnjenje.

Hvala

lp Metka

clock-img

25.10.2005, 19:18

clock-img

POCA

pencil-img

51

Tudi jaz sem rodila konec marca, prvo M pa sem dobila septembra, naslednjo pa po 40-ih dneh. Zgleda da se ciklus se ni uredil. Tebi pa toplo priporocam da gres na pregled, saj to po mojem mnenju ni normalno, da traja ze tako dolgo. Upam, da mas datum za pregled zelo kmalu.

clock-img

25.10.2005, 19:55

clock-img

Anonimen

Pregled pri G imam v petek. A bi bila to lahko posledica zaščite z materničnim vložkom?

clock-img

28.10.2005, 07:52

clock-img

marjanaR

pencil-img

358

Tudi pri meni je bilo isto, s tem da sem jo dobila takoj 4 tedne počišči. Potem 14 dni, pa spet cel mesec, pa en mesec ne, pa spet... včasih sem jo imela 3X na mesec(ne pretiravam) ali pa je vse skupaj trajalo 30 dni. Sem že pisala o tem v Menstruacija brez meja (Po porodu). Ginekolog mi je naredil vse preiskave in vse štima, tudi jajčniki so že polno dejavni. Zdaj je 10 mesecev po porodu in imam drugo "normalno" m.
Verjetno je s tabo tudi vse o. k.
Pozdrav

clock-img

31.10.2005, 01:26

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz nisem kaj dost dolgo doljila in se mi je menstruacija pojavila že 5 tednov po porodu in je z redkimi odstopanji še danes točna,ko sem že tri leta po porodu.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem