cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

M po SS??

clock-img

13.05.2008, 21:20

clock-img

Anonimen

Živjo punce!

Na hitrco... neki me zanima in ne morem čakat do jutra, ko bom zihr zvedla...

Stvar je taka - SS sem imela 17.4. se pravi slab mesec nazaj, potem sem krvavela še 9 dni. Sedaj sem pa že dobila M. Je to možno?

Kako se torej šteje ciklus - od dneva abrazije ali od konca krvavitve po abraziji? Če je od dneva abrazije, je točna kot urca, če pa je od končane krvavitve - tako kot pri koncu vsake M, je potem prišla kr prezgodaj - minilo je le 18 dni?

Upam, da razumete, in hvala vsem za odgovor!

clock-img

13.05.2008, 21:22

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Po moje se šteje tako kot se običajno šteje ciklus, torej od prvega dneva krvavitve, v tem primeru od dneva abrazije.

clock-img

13.05.2008, 22:00

clock-img

Anonimen

Jančika hvala za hiter odgovor! Sej u bistvu js tudi mislim, da je M, sam sem se zgledA prej zaračunala, in sem jo pričakovala šele nekje konec maja. Me je kr malo stisnilo, ko sem opazila krvav madež na hlačkah...

Vseeno moram klicati G jutri, ker 15. naj bi imela pregled. Ga bom itak morala prestaviti.

Hvala še enkrat!

clock-img

14.05.2008, 06:18

clock-img

detelja

pencil-img

4525

meni so rekli, da 4-6 tednov po abraziji moram dobti m...abrazijo sem imela 21.3.2008, m pa sem dobila 18.4.2008, se pravi točno 4 tedne po abraziji.....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

14.05.2008, 13:59

clock-img

Anonimen

Detelja tudi pri meni je tako. Pa danes sem klicala G in mi je rekla, da je časovno glede M vse ok, samo še na pregled moram iti.

Tudi tebi hvala za odgovor!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem