cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

M kmalu po abraziji??

clock-img

06.06.2007, 15:34

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

pozdrav. zanima me, če je katera že kmalu po abraziji dobila menstruacijo? kajti sedaj je 26 dni od abrazije in me že matra, kot da jo bom dobila. v petek sem bila pri g. na pregledu in je bilo vse ok. ko sem omenila, da me rahlo boli, je rekla, da ni to nič nenavadnega. sedaj me je pa že začelo malo zvijat. pa sluz je bla rahlo rahlo rdeča včeraj. bi katera vedela kaj bi blo? vnetje? menstruacija? normalno je po 4-6 tednov po abraziji, a ne? ciklus imam normalno na 32 dni. hvala.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

06.06.2007, 15:44

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image ,
Jaz sem imela ss 28.11 ss brez čiščnja. Na uz je videl, da je nekaj še notri, pa sem se odločila, da bom počakala.
6.12 sem imela ponoven pregled in uz in je bilo vse v redu.
1.1 pa sem dobila prvo M. Pred tem pa sem imela M nekje na 30-32 dni. Drugo M sem dobial potem 29.1 in s tem zadnjo (upam) v tem letu.
PDP imam 5.11
Upam, da se boš znašla med tem mojim zbrkanim pisanjem.
Želim ti, da čimprej dobiš user posted image , potem pa čim prejšnje user posted image user posted image .

Srečno!!!!user posted image

clock-img

11.06.2007, 18:39

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

nemrak hvala za odgovor. ja, zbada me, ampak M še ni.. mislim da bo vsak čas. želim ti zdravo nosečnost in iz srca vse najlepše. na koncu te čaka najlepše darilo.. otročiček. 

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem