cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MSN

clock-img

13.02.2007, 11:15

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Ojla!
Zanima me, če mi zna kdo povedat, kako bi pri svojem že ostoječem mns računu popravila svoje osebne nastavitve oz. podatke. Ni mi ravno všeč, da ko nekomu pošljem mail, da se mu izpišeta moj ime in priimek. A se to sploh da popravit? Pri odpiranju računa me ni bilo zraven, zdaj pa imam.
Hvala in lep pozrav vsem!

clock-img

13.02.2007, 11:37

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

če greš pod orodja - možnosti, ti zgoraj piše kako si ti predstavljena. 

clock-img

13.02.2007, 11:56

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Ja, to poznam, samo jaz imam v mislih druge nastavitve. Ko odpiraš račun, moraš vnesti ime, priimek, rojstni datum,... tukaj bi rada spremenila, pa ne znam.

clock-img

13.02.2007, 12:39

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

aja to greš pa na osnovno stran na ne vem hotmail ali karkoli pač maš pa imaš tam nastavitve, pa tam spremeniš...če pa želiš ne vem npr. namesto lojzka.kepic@hotmail.com imeti kaj drugega pa mislim, da se ne da drugače kot da odpreš nov mail. 

clock-img

13.02.2007, 13:01

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Orodja -> Možnosti -> Nastavitev profila

clock-img

13.02.2007, 16:59

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Hvala obema, sem  uredila.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem