cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MOJSTRI!

clock-img

10.10.2006, 12:12

clock-img

Jelenche

pencil-img

518

poceni in kvalitetni izvajalci raznih del

clock-img

10.10.2006, 13:05

clock-img

facka

pencil-img

789

Saj veš kako pravijo: malo dnarja malo muzike, pa še kako to res drži. Pa najboljš, da čim več "svetiš" zraven, ko kaj delajo, drugač samo sfušajo stvari. Se mi pa osebno zdi škoda, da tudi če ne daš veliko denarja, da nimaš stvari potem narejene, tako kot je treba.
Je pa žal res tako, da je denar velikokrat odločilne narave

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

10.10.2006, 20:46

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Predvsem tisti, ki so dragi, tudi zelo radi kaj pošušmarijo.

clock-img

11.10.2006, 08:14

clock-img

Jelenche

pencil-img

518

jaaaaaa, to sem hotela,

ker so vsi že tako dragi in povrhu še kaj zajuser posted image  bi lahko sem napisali svoje izkušnje

poznate morda kakšne mojstre, ki delajo za primerno ceno ampak vseeno naredijo tako kot je treba?

mislim da bi bilo zelo lepo če bi pač tisti ki poznate kakšne take mojstre (mizar, polagalec ploščic, malar, ...) lahko napisali kontakt, telefonsko številko in kje so.

no pa začnimo

user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

clock-img

25.10.2006, 14:18

clock-img

Tejccy

pencil-img

50

Ej, če kdo pozna kakega dobrega mizarja, nej le sporoči, k pr nas na šihtu ga nujno rabmo user posted image user posted image user posted image
Iz lastnih izkušenj vam povem, da dobrega obrtnika dobit, je res zelo težko-vem, ker delam v gradbeništvu!!!!
Tisti, ki pa so kej vredni, so pa zasedeni za leto naprej,...pol se pa pejmouser posted image user posted image
Če rabte , zidarja, fasaderja in recimo za ureditev okolice, so res dobri fantje od GRADNJE FIKI s.p., Ponjević Fikret 041/ 788-606, k se bom pa še kakega spomnla, pa tkoj napišem....

Ni lepšega trenutka, ko se ti otrok nasmehne in te objame

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem