cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MOJA ZGODBA!

clock-img

03.01.2006, 19:06

clock-img

dadica

pencil-img

556

Na kratko sem jo že enkrat opisala,pa bom sedaj bolj konkretna;ker sem brala moje januarčice kako so prestrašene, ko berejo same "dolge" zgodbe.
Tako je bilo:
Rok sem imela 13.januarja,16 decembra ko sem začela s porodniško pa so se začele prve bolečine v križu,pojavljale so se celo popoldne nekje 5 ur na 15 minut in nato so zvečer ponehale,pa sem mislila lažni popadki in nadaljevala normalno dalje.V soboto sem imela dva takšna "popadka",v nedeljo tudi samo dva,v ponedeljek pa me je okrog 10 ure dopoldan spet zvilo.Samo to pot so bile bolečine že kar hude,nato sem pričela še bruhat in vedela sem da to ne bo dobro.Zato sem šla v porodnišnico na kontrolo,kjer so ugotovili lažje popadke in da sem odprta za en prst.Zadržali so me na opazovanju.Še vedno sem bila prepričana da grem naslednji dan domov, ker ne bom kakšna dva tedna ležala v porodnišnici.
Ko se je stemnilo pa  se mi je začela kalvarija.Nisem in nisem mogla spat.Moj user posted image je v trebuhu tako brcal kot do sedaj celo nosečnost ponoči ne,pa sem hodila po hodniku kot Baltazar in čakala jutra.Zraven tega me je pričel bolet še zob, tako je bila slika popolna.No ko sem ob treh ponoči končno zaspala pa sem se čez 15 minut zbudila vsa mokra,vstala sem iz postelje in voda je še kar tekla.Poklicala sem sestro in ob 4 zjutraj so me peljali v porodno sobo.Priklopili so me na ctg in ob šestih zjutraj so ugotovili da ni nič močnejših popadkov in da se ne odpiram.Vstavili so mi umetne popadke, ki do osme ure niti niso boleli.Ob osmih je prišel moj mož in takrat so se popadki kar močno stopnjevali,Malo sem med popdaki bruhala večino časa pa prespala ker sem bila res utrujena.
No na kratko ob 12.07 sem že rodila prelepega fanta ki je na svet pokukal v 36 tednu in zato je bil dva dni v topli posteljici.
Če sedaj na hitro pogledate sem bila v 4 urah rešena vsega.Presredek je cel, samo par šivov odzunaj je bilo!
Vsa čast mojemu možu ki mi je stal ob strani in me bodril, ter vsa pohvala babici(Imena si žal nisem zapomnila),brez nje mi ne bi uspelo.
Tako to je moja zgodba,mogla sem malo zakomplicirat ker drugače ne bi imela kaj napisat,ker je šlo kar hitrouser posted image glede na to da je bilo prvičin prepričana sem da ni bilo zadnjič.
Zato kar pogumno vse ki vas še to čaka.

lp DADICA

clock-img

03.01.2006, 19:10

clock-img

Anonimen

Srečka, to pa je res bilo hitro. user posted image user posted image user posted image Sicer pa si verjetno bila kar prestrašena, ker te je vse skupaj tako presenetilo, ne?

clock-img

03.01.2006, 19:13

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image ...se je pa res malčku mudilo na svet k mamici v naročje...
Nati

clock-img

03.01.2006, 19:13

clock-img

dadica

pencil-img

556

V tistem ko se je začelo sploh ne, kriza je bila potem ko so otroka odpeljali na opazovanje in spooh nisem vedela kaj je z njim,pa potem ko sem ga prvič vidla tako malega v tisti topli posteljici,takrat pa je res bila kriza in sem dva dni samo jokala!

clock-img

03.01.2006, 21:23

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

user posted image user posted image  dadica. Važno je, da je z mamico in user posted image  vse OK.

Pa še naprej se veselo cartajteuser posted image user posted image ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

04.01.2006, 16:59

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

čestitke in veliko nežnosti in radosti user posted image user posted image user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

05.01.2006, 09:12

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

user posted image user posted image user posted image čestitke

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

05.01.2006, 12:04

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Čestitke Dadica user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2006, 22:49

clock-img

wallery

pencil-img

233

user posted image user posted image

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

clock-img

06.01.2006, 22:49

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

user posted image  Čestitke! user posted image

Čas res beži. Sploh nisem vedela, da si že tako daleč. user posted image

clock-img

06.01.2006, 22:56

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image čestitke obema.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

07.01.2006, 23:31

clock-img

miška piška

pencil-img

232

Čestitke!user posted image

clock-img

15.01.2006, 14:39

clock-img

matahari

pencil-img

223

user posted image user posted image  iskrene čestitke pa obema veliko zdravja in mladi družinici veliko veselja z user posted image

clock-img

15.01.2006, 15:14

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Čestitke!! user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  user posted image

clock-img

15.01.2006, 15:16

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Si ena izmed srečnic -pri meni je porod trajal 12 ur in se končal z vakuumom, ki pa je prijel šele v četrto. Na koncu so me že zbujali iz nezavesti, v katero sem padala od bolečin. Tako so me prerezali da imam še zdaj na nogi (po bedri) brazgotine, devet zunanjih šivov in pet notranjih.

Tako da- mene definitivno ne bodo več videli v porodni sobi. Mogoče v operacijski ko mi bodo carskega delali pa še to mogoče čez kakih pet let.user posted image

clock-img

15.01.2006, 15:18

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Aja vsekakor pa iskrene čestitke in veliko caartanja, ker ko enkrat imaš to štručko si življenja ne predstavljaš več brez nje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2006, 16:03

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Čestitke dadica in dosti cartanja.

Je pa zanimivo, kajti jaz sem imela tudi rok 13.1., vendar 2005, rodila pa sem v 36. tednu-15.12.2004. Moj princ je bil pravi borec in je vse nadoknadil, tako, da je imel pri enem letu skoraj 11 kg. Tako, da ne skrbi, vse bo še v redu

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem