cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MLEKO

clock-img

13.11.2005, 09:41

clock-img

štorklja22

pencil-img

9

Živijo!

Kako naj pridobim kalcij,če ne marem nobenih mlečnih stvari. Mleko samo zagledam, pa mi gre že na bruhanje.

lp

clock-img

13.11.2005, 09:58

clock-img

nita

pencil-img

848

Enkrat sem slišala za koralni kalcij, ki naj bi bil zelo zdrav in zelo priporočljiv za nosečnice. Malo pobskaj po internetu. So mel na radiju celo oddaje.

clock-img

13.11.2005, 10:01

clock-img

nita

pencil-img

848

Evo, sem ti našla

http://koralni-kalcij.net/

clock-img

13.11.2005, 11:06

clock-img

N&N&D

pencil-img

106

V lekarni se dobijo kalcijeve šumeče tablete. Raztopi se jih v vodi. Tudi meni je šlo po mleku na bruhanje. Saj bo bolje.
lp
Nataša

clock-img

16.11.2005, 12:43

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Kaj pa kaki drugi mlecni izdelki: jogurti, kefir, kislo mleko, posnete skute, siri (malo manj, ker so mastni),...?
Meni je po mleku tudi slabo, ostale mlecne izdelke pa lahko mirne duse jem... Poskusi.user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

16.11.2005, 16:01

clock-img

Anonimen

Tudi v mesu, bananah in zelenjavi je veliko kalcija. Če ne moreš videti mleka, poskušaj to nadomestiti z drugo hrano, lahko pa posežeš tudi po kalcijevih šumečih tabletah, ne bo nič narobe.

clock-img

16.11.2005, 16:15

clock-img

mucica1

pencil-img

225

če si ljubiteljica sladkega: čokolino in čokolešnik user posted image

clock-img

17.11.2005, 08:28

clock-img

pika-poka

pencil-img

148

pozdravljena!
lepo zalogo calcija imaš v bananahin v paradižnikih...če ti kaj od tega paše....trugaše pa šumeče tableteuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem