cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MLEKO??

clock-img

20.01.2005, 22:47

clock-img

Nejka1

pencil-img

52

Naš fantič je star sedem mesecev in zelo rad je. Reakcijo v obliki alergije ni bilo do sedaj pri nobenem živilu. In ker mi že gre na živce ta Aptamil, sem mu danes dala flaško mleka, ki sem ga razredčila s prekuhano vodo.
A ve ga kaj redčite? Kaj mislite, bi morala vztrajati še pri Aptamilu? Saj veste, pediatri priporočajo drugače.

clock-img

20.01.2005, 22:53

clock-img

Anonimen

Po mojem tudi vode ni treba več prekuhavati. Sicer pa jih menda kar nekaj pri sedmih mesecih že pije alšsko oz. navadno mleko. Mogoče najprej res še nekakjkrat razredči, pa vsakič manj.

clock-img

21.01.2005, 10:09

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mi smo doma bolj na vasi in nikoli nisem kupovala adaptiranega mleka, ko sem začela kuhati gres(po 6.mesecu), sem posnetemu mleku dodala 1/3 vode in nekaj sladkorja.Je pa res, da dojim se 4x na dan in se ponoči. Ta mala tuli kot zmešana, samo da vidi flaško!Mleka sploh noče piti, se mojega ne po flaški!
oh, ja! Pred 9. mesecem nisem nobeni dajala piti mleka po flaski, je pa res, da nista na nobeno hrano alergicni
Barbara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem