cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MEŠANJE MLEKA

clock-img

02.03.2009, 07:22

clock-img

NANA123

pencil-img

374

Zanima me ali je katera mešala aptimelovo mleko in kravje sveže mleko.Imam namreč sina starega 2 leti in noče piti kravjega mleka samo aptimelovega pa me zanima če se lahko meša .hvala za odgovor

clock-img

02.03.2009, 08:42

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Nikoli nisem mešala, ne vem zakaj bi saj aptamil je bolj hranljiv kot adaptirano mleko. Če ti hoče pit samo aptamil mu daj, moj ima zjutraj in zvečer še vedno flašo aptamil junior in mu ga ne bom mešala. Star pa bo 15 mesecev.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

02.03.2009, 10:32

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ja mi smo mešali, ker drugače ni hotel kravjega. v bistvu toliko časa, da se je navadil na okus. Smo pa vedno bolj povečevali količino kravjega; AM pa manjšali.

clock-img

02.03.2009, 11:05

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jaz ji bom dajala adaptivnega dokler ga bo hotela pit. kravjega ne mara (zaenkrat). če do tretjega leta, pa do tretjega. sicer ga pije samo zjutraj in zvečer, tako da ni neka frka user posted image

clock-img

02.03.2009, 14:07

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Jaz sem hotela mešati, ker ni maral adaptivnega mleka. Prej sva se dojila, pri 11m pa sem mu dala adaptivno, ker sem hotela s kravjim še počakati. No potem se je navadil na okus, toliko da smo tisto škatlo pojedli in nato šli na kravjega.

clock-img

02.03.2009, 22:29

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi imamo adaptiranega, sem pa videla v leclercu mleko, ki je namenjeno za otroke (mislim da je lažje prebavljivo, dodani vitamini itd)-pa poskusi mogoče tega.

clock-img

04.03.2009, 09:31

clock-img

masna

pencil-img

441

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Ja mi smo mešali, ker drugače ni hotel kravjega. v bistvu toliko časa, da se je navadil na okus. Smo pa vedno bolj povečevali količino kravjega; AM pa manjšali.

Mi tudi to delamo....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem