cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MARTINOVO

clock-img

09.11.2005, 13:50

clock-img

hati

pencil-img

603

A ima katera kako dobro idejo kaj skuhati? Za enkrat vem samo da bom rdeče zelje s kostanji za prilogo. Ne da se mi polnit kake goske ali kokoške, bi kaj bolj enostavnega pa ne tako običajnega no... Hvala za ideje.

clock-img

09.11.2005, 13:53

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Kaj pa kr v pečici pečen piščanček z kivijem dekoriran in pire krompir in dušeno sladko rdeče zelje???

_____________________________

Lep pozdrav! K

clock-img

09.11.2005, 13:57

clock-img

muki1

pencil-img

7193

kulinarika.net

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

09.11.2005, 14:02

clock-img

hati

pencil-img

603

Ja sej najbrž bom spet kuro filala pa v pečici pekla. Jazz kako zgleda to s kiviji, tako pa res še nisem nardila.

clock-img

09.11.2005, 14:25

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi bomo letos namesto goske(ptičja gripa) jedli divjačino,ki je tudi jesenska hrana. Meni se gostka lušta, pa kaj ko vse iz Madžarske "prihajajo", pa smo še malo panični.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

09.11.2005, 14:31

clock-img

Anonimen

Ja, saj res, Marogica, divjačina bi pa šla. Kdaj pa sploh je martinovo? Kaže, da bomo šli mi v soboto zvečer na pojedino v gostilno. Samo jaz imam takrat škrob, zato bom jedla riž z gobami. Čisto praznično.
Drugače morajo biti pa mlinci za zraven. Se jih kupi v trgovini. Meni sicer niso dobri, kot kuhan papir, ampak morajo bit.user posted image

clock-img

09.11.2005, 16:24

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Ej,...piščančka fajn namažeš z olivnim oljem,gorčico,vegeto,česnom in ga zaviješ v alu folijo,ko je že skoraj zavit,naložiš nanj še par rezin svežega olupljenega kivija zaviješ dol in fajn spečeš,na koncu lahko folijo odstraniš in pustiš da se skorjica fajn zapeče! Ko je pečen naložiš na krožnik in zraven za dekoracijo dodaš kakšno rezino kivija. Piščanček je ful dober,ker ima takšno sladko hrustljavo skorjico...njam...!

_____________________________

Lep pozdrav! K

clock-img

09.11.2005, 16:41

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Splišni, MArtinovo je v petek(11.11), vendar ga bodo praznovali tudi v soboto. No, jaz bom kuhala v soboto, ker vedno povabim starše. Zvečer pa gremo "ta maldi" martinovat.


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

09.11.2005, 18:24

clock-img

miševi

pencil-img

888





Pri nas bo letos na meniju verjetno naslednje:

- pečena piška
- pečenice

- kruhovi cmoki
- ajdovi žganci
- tenstan krompir ali pa mlinci

- dušeno rdeče zelje
- kisla repa

- pecivo s pudingom

- rdeč vinček


clock-img

09.11.2005, 20:08

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Še en nasvet za martinovo kosilo ali večerjo.V pečici pečena svinjska krača ali pečenka z nekaj kosi krompirja. Mora pa biti pokrito s pokrovom ali z alu folijo, da se ne izsuši. Za prilogo pa seveda ne sme manjkati rdeče zelje z jabolki. Za karkoli se boš odločila ti želim veliko uspeha in deber tek!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem