cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MAJČICE (sreda, 14.9.)

clock-img

14.09.2005, 08:03

clock-img

puncica

pencil-img

9847

kako smo danes, kej bolje, slabše, se je še keri začela slabost, jst sem na trenutke tečka ko sto hudičov, potem žalostna, ker me tamala ne mara in se kr jočem (trenutno rula ati), pol spet vesela do onemoglosti in mi nič ne more nobeden, pol mi je spet slabo. Skratka ful imam razpon počutij, tako se mi ni dogajal prvič, zdej pa ful

clock-img

14.09.2005, 08:29

clock-img

Anonimen

nč novga. slab mi je če sem lačna al pa preveč sita, drgač pa kul
zmatra me vsaka najmanjša fizična aktivnost...npr zutri ko sem oblačla tamalo spečo v pojstlc sem bla pol čist zadihana hehe! kr neki
razpoloženje mi ne niha.

lara

clock-img

14.09.2005, 09:08

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Jst sem pa včeraj šla ob pol devetih spat, pol se pa že ob petih čist naspana zbudila, pa še poležavlaa do pol šestih, pol sem bla pa ko klada, zaspana ko hudič, zdej pa komi gledam tlele

clock-img

14.09.2005, 12:34

clock-img

Anonimen

ti a svamidve edine tko zagnane majčice da klele skos pisarva hehe!
a si ti še kej na kazalu?

clock-img

14.09.2005, 16:34

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Hoj! Jaz sem tudi tukaj, samo jaz imam takšno službo, da se vam dopoldne ne morem pridružit. Jaz zaenkrat še nimam nekih posebnih znakov, razen občutljivih prsi. Se mi pa že nekaj dni dogaja, da sem zvečer fuuul zmatrana in potem ne morem zaspat zelo dolgo, čez dan sem pa potem kot povožena.

clock-img

14.09.2005, 17:07

clock-img

sania

pencil-img

87

Ojla, tudi jaz sem tukaj.

Jaz nimam nobenih takih znakov, razen mogoče napihnjen trebuh. Noseča naj bi pa bila isto kot ti Lenika, 5 tednov in 4 dni. Ful se mi pa zdi čudno, ker sem imela pri prvi nosečnosti vse mogoče znake, sedaj pa so občutki popolnoma drugačni. Mogoče se podzavestno nočem veseliti, ker se bojim, da bo spet kaj narobe. No, bo pa po 1. pregledu toliko večje veselje, ko bom videla da srček dela.

Kdaj pa imate vi 1.preglede? Pri nas vem, da naročajo v 8. tednu.

Lp

clock-img

14.09.2005, 17:13

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz imam pregled 10. 10., takrat bom v desetem tednu. Zdi se mi še full dolgo za čakat, a ti se še nisi naročila?

clock-img

14.09.2005, 17:16

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Sania, a si imela prvi dan zadnje M 5. 8. ? Jaz sem ga imela, vsaj mislim, čeprav je že 2. 8. začelo packat, ampak zares vlilo se je pa 5.8. in za takrat sem štela prvi dan, sicer bom pa vse še videla.

clock-img

14.09.2005, 17:19

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Aja, pa še nekaj se mi zdi full čudno. Ve vedno pišete, da dobite materinsko knjižico v ambulanti na prvem pregledu, meni pa je sestra rekla, ko sem se naročila, naj materinsko knjižico pred pregledom kupim v knjigarni. A je še kje tako?

clock-img

14.09.2005, 17:20

clock-img

sania

pencil-img

87

Ne še, jutri se bom in pomoje, da ga bom imela okoli 3.10. Test mi je šele včeraj pokazal .

Kako pa to, da šele v desetem tednu? Nekatere punce vem, da so pisale da imajo preglede že v 6. tednu.

clock-img

14.09.2005, 17:23

clock-img

sania

pencil-img

87

Glede materinske knjižice: jaz sem jo dobila ko sem marca zanosila v ambulanti, ker pa potem srčka ni blo in sem šla na abrazijo, mi je sestra rekla, da me bo počakala v kartoteki do naslednje nosečnosti.

clock-img

14.09.2005, 17:24

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja ne vem. Različno naročajo od 6. do 11. tedna. Saj ti ga boš pa imela le teden dni prej. Ampak dobra si, da si tako dolgo časa čakal s testom. Jaz sem ga naredila že prvi dan po izostali M. Moj je rekel, da še dobro, da sem zanosila prvi mesec, ker drugače bi zmetali en kup denarja na teste.

clock-img

14.09.2005, 17:27

clock-img

sania

pencil-img

87

Prvi dan zadnje M sem imela 6.8., vendar mam jaz cikel na 37 dni, tako da imava teoretično isto tednov, v resnici pa sem jaz verjetno zanosila kasneje kot ti. Kljub temu pa upam, da bova istočasno v porodnišnici.

clock-img

14.09.2005, 17:30

clock-img

sania

pencil-img

87

Saj sem jaz zmetala cel kup denarja za te teste, od sobote sem jih že delala pa do včeraj ko sem bila prepričana, da je to to. M bi pa itak mogla dobit v nedeljo, tako da vidš da nisem kaj preveč potrpežljiva.

clock-img

14.09.2005, 17:32

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Saj jaz sem tudi imela po prenehanju jemanja KT cikluse tudi do 35 dni, ampak sem vseeno 29. dan delala test in je bil že takrat pozitiven.

clock-img

14.09.2005, 17:41

clock-img

sania

pencil-img

87

Po moje sem jaz zanosila kasneje in je bilo še premalo tistega hormona, da bi test zaznal že prvi dan. Čeprav kaj pa jaz vem .

Kaj pa glede hrane ali ti kaj kompliciraš, kaj poješ?

clock-img

14.09.2005, 18:03

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Pri hrani nič ne kompliciram, pazim pa da veliko pijem in pojem čim več sadja in zelenjave ter pijem mleko.

clock-img

15.09.2005, 20:49

clock-img

LanaM

pencil-img

170

Lep pozdrav od še ene majčice. Ali je tukaj še katera, ki ima rok okrog 11.5.2006 in naj bi rodila v Kranju

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem