cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MAČKE...29.dan VODAAAAA

clock-img

29.09.2006, 07:17

clock-img

katis

pencil-img

975

Dobro jutro mačkice! Kako smo kaj?

Pravijo, da se mačke bojijo vode, me se bomo pa kar prostovoljno cel dan z njo nalivale? Madonca smo pogumne! PRave mačke de lux!

Z: kava + kava + 1/2 litra vode
K: čaj + kava + čaj + 1/2 litra vode
V: čaj + morda še 1/2 litra vode

Čau!

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

29.09.2006, 07:20

clock-img

facka

pencil-img

789

O, vodenke, dobro jutro, a bomo zdržale al ne (Bomo zmogli? kot pravi Mojster Mihauser posted image ). Zase upam, da bom, grem pa v trgatev danes, tako da...
Lep dan in še lepši vikend

_____________________________

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

29.09.2006, 07:36

clock-img

Anonimen

Jutro

Punce jaz bom obupala. Men teža stoji že 14 dni. Se ne premakne ne gor ne dol user posted image user posted image user posted image user posted image  . Tako da od 1.9 do danes -2,5 kg. Malce bom še vztrajala in če se ne bo nikamor premaknilo se bom poslovila od nje.

Drugače pa danes voda (uff, že itak je premalo spijem).

clock-img

29.09.2006, 07:39

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Zdajle že dva dni neki bluzim in grešim, nikakor mi ne gre. Danes bom res poskusila z vodo. Za vikend pa grem na morje in se zihr ne bom mogla upret samopstrežnemu zajtrku in podobnim zadevam, tako da...ŠIT! NIsem karakter! V ponedeljek pa spet nadaljujem.

clock-img

29.09.2006, 07:40

clock-img

facka

pencil-img

789

Naj se javijo vse, ki sedaj po tej metodi hujšajo že drugič, ker meni tudi do zdej ni šlo več kot mislim 3kg (mam še navadno vago, pa tist cagar se skoz neki premika). Pa tudi opažam, kako vse jamrajo, da jim gre full malo. Pa pravijo, da potem v drugem mesecu teža stojiuser posted image

_____________________________

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

29.09.2006, 07:57

clock-img

KATI321

pencil-img

178

No, včerajšnji dan sem uspešno preživela z 2 nektarinama in 4 hruškami, kako bo pa danes, ko je le voda pa ne ve še bogec. Jaz sem že sedaj L A Č N A - pa sedaj že 14 dni nisem bila. Groza.
Kuhinja je pri nas še sedaj zaprta, mož tečen kot hudič, otroci pa so v reji .
Pri teži je pa tako. Od 4.9. do danes je šlo dol 7 kg, s tem da v zadnjem tednu le 1 kg. Hudič, do idealne teže manjka še 10 kg.
Te pa tako ali tako ne bom nikoli dosegla, sicer pa če jo dosežem kdo mi bo kupoval nove cote - tečnoba doma že ne.

VODAJTE SE!

clock-img

29.09.2006, 08:04

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

Tejč......... tudi jaz hujšam po tej dieti že drugič - tpkrat bolj uspešno, kot pa prvič. do sedaj sem dala dol 5kg - sem pa 4 dni pred vami. Tko da je moj prvi vodni dan že za menoj.
Včeraj sem imela OH dan - no, vse kaj drugega kot OH dan. do sedaj sem grešila 2x. user posted image user posted image user posted image

Želim vam uspešen vodni dan.

_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

clock-img

29.09.2006, 08:09

clock-img

sasa30

pencil-img

77

Facka, jaz prvič hujšam z 90-dnevno, pa moram reči, da kile kar letijo dol. Zdaj "napadam" že deveto, imam pa danes 39. dan. Povprečno mi je šlo dol 1,5 kg na teden, razen v prejšnjem tednu, ko sem imela rojstni dan in sem malo več jedla user posted image . Ravno danes sem se spet tehtala in gre spet lepo dol. Je pa res, da se niti malo ne pregrešim, res ne mešam hrane.
Mačke, le pogumno naprej!user posted image

clock-img

29.09.2006, 08:12

clock-img

Anonimen

Jaz tudi že drugič hujšam po tej metodi. Samo ta prvič sem hujšala pred zanositvijo. Potem sem se med nosečnostjo zredila in po porodu in dojenju prišla pod težo, ki sem jo imela pred zanositvijo. Takrat je šlo dol 5 kg, potem pa nosečnost.

Sedaj pa mi nikakor ne gre. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2006, 08:12

clock-img

katis

pencil-img

975

user posted image  Madona, kar na kg sem pozabla. Res je, da sem cel teden mal obupovala, ampak danes je pa končno spet premik v pravo smer. Se pozna, da se mi je prej zaradi menstruacije vse živo v telesu nabiral. Evo -2,4user posted image  Jeeee!

Facka, jaz hujšam drugič, vendar sedaj že od 31.7. Skupno mi je troej od takrat šlo dol 8,7 kg. Tako, da sem kar zadovoljna v splošnem. Le od 1.9. mi gre počasi. Res pa je tudi to, da je moj ITM še vedno hudo previsok - 31,75 z današnjim dnem. Pred prvo rundo sem pa imela cca 40! Tako da mi gre kljub vsemu še kar lepo dol zaradi velike zaloge v ozadju. Skupno od začetka bomb spomladi pa do danes mi je šlo dol nekje med okrog 25 - 27kg (ne vem točno, ker sem vmes zamenjala vago, ta stara je pa hudo nihala).

V prvi rundi mi je šlo dol mislim da 18 kg in je bilo super. Nobenih kriz in inč, le v drugem meseu je šlo počasneje. Meni, ne pa vsem, nekatere so takrat šele zalet dobile user posted image . Tako da kati321, ti kar pogumno. Sedaj ti je šlo lepo dol, tistih dodatnih 10 kil minusa pa tudi ni nedosegljivo verjemi.

Jaz rabim do idealne teže (torej itm 25 ali manj) še malce več kot 20 kg!Torej imam še dolgoročne plane! Pa mi že sedaj nekateri pravijo, da me je pol manj user posted image . Res je pa tudi nekaj - v prvi rundi sem veliko več telovadila in hodila v fitnes, trenutno pa zaradi priprav na poroko skoraj nimam časa za kaj takega, ker običajno padem kar dol...

Lep dan mačke. Pa pridne bodite, se splača!!!!!

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

29.09.2006, 08:20

clock-img

njelci

pencil-img

283

u danes bo pa pester jedilnikuser posted image  
Z: kafe + voda
K: voda + kafe
V: vodaaaaaaaaa ta bo najtežja k gremo vn pohajat user posted image user posted image user posted image

tudi jst hujšam zdej že drugič prava runda je bla pri bombah, takrat mi je na začetku (v prvem mesecu) šlo ful hitro dol, pol pa se j kar nekako ustavili, v bistvu skakalo malo dol malo gor tako da sem v prvem mesecu shujšala cca.5 kg pol pa do konca samo še 3,5 kg...skupni rezultat je bu -8,5kg...
zdej v tej rundi pa mi nekako ne gre prvi teden -3,5 drugi teden sm pridobila +1 kg tako da sm bla nazaj na -2,5..ta teden, danes pa sem na -4,7, kar je spet vprašaj koliko časa bo zdržalo...

sem pa že od večih slišala da ko se prvič držiš te diete najhitrejš in največ shujšaš, pol pa gre bol počasi dol. jst jo zdej držim že 3; 1 sem šla dol 16kg potem sem šla v dveh letih vse nazaj gor, ko pa sem jo 2. držala, sem se odločila da bom po koncu diete mal bolj pazila, tako da sem za zajtrke jedla sadje, če je bu kak dan preveč hrane pa sem naslednji dan mela sadni dan, in mi v treh mesecih ni šlo nič nazaj gor v bistvu sem shujšala še za en kg, zdej pa jo ponovno držim in kako mi gre pa že vesteuser posted image

punce kar pogum, se splača, mogoče gre počasneje dol, gre pa zato bol zares dol, se bo več časa obdržalo, sej pravijo da ne smeš preveč hitro shujšat tako da mi ravno prav hitro hujšamouser posted image  user posted image user posted image

clock-img

29.09.2006, 08:52

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ojla, punceuser posted image

Se po dolgem času spet oglašam. Saj veste, kaj se mi je zadnje čase dogajalo, zato nisem imela ne časa in ne volje se oglašat. Sem pa vsake toliko poškilila sem gor. Kar je pa tudi res je pa to, da sem se vseskozi pridno držala diete....zgubila sem pa nekje 5 kil. Tudi zadovoljivo.
Danes, ko je ravno vodni dan sem pa rekla, da se pa moram nujno malo oglasit. Četudi to zame ni nič novega....glede na to, da je to že 3 krog ločevalne zame je to zame že 7. vodni dan. Po moje ne bo problema..vsaj do zdaj ga ni bilo nikoli.

Upam da tudi ve čimlažje preživite ta dan. JAz sem trenutno sama s hčerko doma, popoldne bom pa zavila malo v gozd, da naberem  še kostanja(imam ga že 2 vreči doma , ki čaka na nedeljo popoldneuser posted image ) in lisičke za zimsko zalogo. Tako ne bom mislila na hrano oz. ne bom v bližini hladilnika.


lp


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

29.09.2006, 10:54

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

Ojla

meni kaže samo  -2,4kg, slabo, ker mi je šlo v prvi rundi ful dol. Zdej pa ne gre in ne gre.user posted image  ja, težka borba bo, ampak bomo zdržale, ne?

na vodi upam, da bom zdržala. težka bo.

se beremo proti večeru.

Pa VELIKO VODEEEEEEEEEEEEEE!
lp maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

clock-img

29.09.2006, 11:28

clock-img

pancek

pencil-img

40

Evo mačke, prvič se oglašam po začetku diete... najprej dopust pol še problemi z internetom. Sem brala po forumu in mater punce, kako ste pridne! Jaz sem bistveno bolj zabušavala in grešila, kljub temu, da mi je moj lubi pomagal... tako da je rezultat samo - 3 kg (daaaaleč od mojega cilja 15 kg).
Glede vodnega dne pa.... zavestno sem se že zjutraj odločila, da bo danes dan grešenja:
zajtrk: čokolešnik
malica:sendvič s pršutom in tatarsko
kosilo: lazanja
večerja: grem na kremšnito.
Jutri pa znova!

clock-img

29.09.2006, 11:34

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Hello mačke!!


No sem se stehtala in ni šlo nič dol je vstalo tako kot je bilo -4kg od 1.9

Danes pa voda voda in voda,upam da bom zdržalauser posted image

Lp Mojca

_____________________________

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

29.09.2006, 12:43

clock-img

bini

pencil-img

1623

no, pa še jest...
od začetka septembra sem zgubila cca 4,5 kg... čeprav meni ful nihajo te kile....
se mi zdi kar v redu, obupat pa tud ne mislim... se bom kar držala... najhujše je meni gledat ostanke hrane, ki jih otroka ne pojesta - razne kašice in čokolešniki... zmerej jima kakšno žlico zmaknemuser posted image user posted image ... in ti grehi se najbrž tud poznajo...

no, kakorkoli.. danes bo VODA VODA... KAVA KAVA ... VODA!... ampak mal goljufam in pijem vodo z jabolkom user posted image

_____________________________

Svet je lep!!

clock-img

29.09.2006, 14:06

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

ojla...tudi jaz se držim te diete v drugo....

prvič sem ločevala samo 45dni in je šlo dol -5kg. Zadovoljivo...In ti kg se niso vrnili user posted image user posted image user posted image user posted image

no sedaj pa hujšam v drugo....res gredo kg počasneje dol. Od začetka pa do danes je šlo dol  -2,5kg. Sem zadovoljna in bom še nekaj časa vztrajala.....

tko da punce...nč obupat....pa če gre dol malo, si moramo rečt "Jja nekaj je pa le šlo a ne"

_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

29.09.2006, 19:25

clock-img

KATI321

pencil-img

178

Dober večer - kvak kvak! Se še držite, jaz bom šla spat ker ne morem več. Take lakote pa že dolgo ne.

clock-img

29.09.2006, 20:40

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

ojoj punce ,hudoooooooooooooo.Laačnaaaaaaaaaaaaa.No,priznam ,da nisem zdražala samo ob vodi ampak sem tudi konkretno grešila.Jedla sem pico ,seveda bogato obloženouser posted image user posted image ,ampak konec koncev mi ni žal ,ker je bila pregrešno dobra.Kile pa ?user posted image user posted image user posted image Hm,od prejšnjega tedna se ni premaknilo niti za milimeter ,tako da ostajam na -3 kg.Ampak bo že .lepo se mejte

_____________________________


clock-img

30.09.2006, 11:36

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Se javljam sem zanalašč danes, da ne bi koga demotivirala, ker včeraj načrtno nisem držala vodnega dne. V prvem krogu diete se mi je na drugi vodni dan skoraj sfuzlalo in sem skoraj prekinila dieto tako da imam tokrat dva B drugega za drugim.
Sicer pa po načrtih.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem