cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Luskavica

clock-img

11.06.2013, 17:21

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Pravkar so mi postavili dve diagnizi mojjih težav. Ena je luskavica, druga pa celiakija.

Zanima me ali se še katera ubada z luskavico. Imam jo na desni dlani in prstih, no tukaj je najbolj pereča. Iščem kremo, negovalno oziroma mastno pa je ne njadem. Imate kakšen nasvet? Kaj uporabljate?

clock-img

17.06.2013, 22:05

clock-img

marjetica82

pencil-img

14

moj oče jo ima odkar pomnim.zmeraj je imel neke kreme in mazila pa ni nič pomagalo.potem se je lansko leto vpisal v društvo ,dobil dobrega dermatologa in zdaj se stvar umirja.

clock-img

18.06.2013, 09:23

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Kakšne čudežne kreme nimam, mi pa ful pomaga tea tree krema od Justa. Jaz imam luskavico ob robu lasišča in za ušesu - zam je najhuje. Pa sem in tja še kakšno pikico kje.

clock-img

18.06.2013, 12:35

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Marjetica, a mi zaupaš ime dermatologa. Sama sem na dermatološki. Od Justa mi ne pomaga, je pa res da takoj ko dlani namažem in dam gor rokavice le-te vse popivnajo. Malo je zoprno, ker imam celo desno dlan v ranicah, tudi vseh pet prstov na desni roki je popolnoma olupljenih. Zdaj sem si namočila šentjanževke v olivno olje in s tem mažem in mastim vse naokoli.

clock-img

19.06.2013, 10:56

clock-img

marjetica82

pencil-img

14

mislim da je dermatolog iz ljubljane ampak moj oče hodi v sežano.

clock-img

19.06.2013, 21:46

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

Jaz že 2 leti uporabljam tisti čudežno kremo Melem iz Beograda in nimam nobenih težav. Mažem pa vsak dan, zvečer ampak samo po nohtih rok. Če ne mažem par dni, me začne vse srbeti, dobim pikice po prstih, dlaneh im groza!
Za to kremo sem izvedela na RR, ne vem pa, če je povsem varna?? Naj bi bila brez kortikosteroidov...sploh ne upam pomisliti, da je notri kakšno sranje, ker je edina stvar, ki mi res pomaga

clock-img

20.06.2013, 12:57

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Hvala punci, ja Melem od Vlasiča tudi jaz uporabljam, samo meni ne pomaga čisto. Sem pa pristala na tabletih, ker se mi je razširilo v artritis. Jaz iščem negovalno kremo, kortikosteroidnih mazil imam kar nekaj. Zdaj sem si namočila šentjanževke v olivno olje in mažem s tem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem