cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lupinice..vrocina

clock-img

27.07.2004, 15:21

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

A vasi otroci tudi v lupinici tako zelo zasvicajo? Me je kr groza, ko ga ven vzamem. :(

clock-img

27.07.2004, 15:25

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ja, a ni grozno. Jaz bi ga včasih najraje preoblekla, ali pa ga dala kar brez manjčke notri.

clock-img

27.07.2004, 15:25

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

........nocm bit pametna,a mas mogoc prevec napravlenga??

clock-img

27.07.2004, 15:27

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Ja, grozno. Meni se tak smili, da me je prav strah it kam z avtom.:( Zadnjič je bil do Celja tako premočen, da je zgledalo, kot da bi ga mokrega oblekla-pajacek je bil temno moder, namesto svetlo plav-torej res čisto premočen.:(
Če je vroče, ga morem vedno preoblečt, ko pridemo na cilj.
Mu pa dam pod njega frotiraso brisačo, da je vsaj malo boljše. Tudi v voziček dam brisačo, da ne švica tak fejst.

clock-img

27.07.2004, 15:29

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Zara, David ima včasih samo bodi brez rokav pa je isto. Pa čeprav nima oprijetega bodyja-recimo številko 80, dolg je pa 70cm.

clock-img

27.07.2004, 15:32

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

To je zato, ker je v vecini lupinic stiropor za ogrodje. In to nic ne diha, pa se topel je..

clock-img

27.07.2004, 15:52

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Za lupinice maxi cosi se dobi posebna bela frutirjasta preobleka, ki precej pomaga. Pa še če imate klimo v avtomobilu, je fino, če avto prej laufa kakšnih 5 minut, da se shladi, pa daš šele potem malčka noter.

lp

clock-img

27.07.2004, 22:29

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Pri nas je mal boljše, če damo pleničko spodaj, sam laski so še zmeri mokri. Boščki! :(( Ne vem zakaj jih delajo iz tazga materiala! :zmeden:

clock-img

28.07.2004, 07:26

clock-img

Žiga

pencil-img

535

Cena proizvodnje je nižja... Na našo in naših :duda: žalost!
Pleničko spodaj, pa kakšno brisačo in pomaga.

LP
Ž.

clock-img

28.07.2004, 07:39

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Hojla,
Zadnjič,ko smo bili v Tivoliju je imel Barbarin malček v vozičku ovčji kožušček,da se ne poti.Mi je dala dobro idajo.Mi smo našemu odrezali en trak ovčke,tako da jo ima pod rito in sredini hrbta,čez pa malo brisačko...Zakon:bravo:Zdaj je samo majčkeno prepoten,ne pa več moooooooker,kot dabi plaval.Nam se obnese.

LP:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

29.07.2004, 17:46

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst mam maxi-cosi lupinco pa mi :duda:
tamala nic ne zasvica...........

lp:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem