cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lune - 80 dan

clock-img

26.11.2005, 17:51

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Ja mensa je res, 80, če pa ne, pa tudi vseeno. Kak ste kaj, vas je sneg zamedel? Jaz mam danes sadni dan, ravno jem mandarino, za kosilo sem pa kuhano cvetačo. Pribljižuje se konec naše diete, mene je kr malo strah, kak bom potem kaj jedla, sploh ko bo miklavž, pa božič, pa novo leto... user posted image pa veseli december

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

26.11.2005, 18:20

clock-img

Anonimen

Ojla. Ja, nas na Gorenjskem je res skoraj zamedlo, snega je po moje pol metra, pa še vedno se usuje kakšna snežena ploha sem in tja, prav na gosto in na brzino. Zunaj je res kot v pravljici.
Tudi jaz imam danes sadno-zelenjavni dan, sem pa se mi zdi, da 4 dni pred Lunami, tako da bo res kmalu konec. Jaz sem najprej mislila, da bom zadevo malo podaljšala, zdaj pa ne vem več točno, kaj bom naredila. Ravno danes sem premišljevala, da bi imela potem dva beljakovinska dneva in nato en škrobni in en OH. To bi kar šlo, samo da ni tega smotanega sadnega oziroma zelenjavnega dne. Pa še bolj bi se imela pod kontrolo, če bi takole malo po dnevih kombinirala.
Drugače pa sem danes jedla zelenjavno juho in malo grozdja prejle. Komaj čaka na jutrišnjo pečenko.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem